reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czeeść :-)

wstałam o dziwno..żadnego bólu kręgosłupa... żadnego kłucia..i jakoś tak lekko..korzystając z okazji zamierzam dziś robić rybkę po grecku :-)

youssta- ja + 18 kg i 110 w obwodzie :-D rosnę i rosnę ... i nawet nie chce myśleć co będzie w 32 a co dopiero 33 tygodniu :-)

Monia- a za mną chodzi mc wrap chrupiący kurczak... i jakoś brak okazji do zjedzenia :-)

Agatko- u mnie na początku w ogóle nie rósł.. potem nastąpiło wybrzuszenie o ładne kilka cm.. potem znowu spokój..i ostatnio jak miałam 105 to rano budzę się i coś mi się koszulka ściąga... i mierze a tu już 110....:szok:

Hej. Normalnie spać mi się chcę,ale synuś rano od męża z tel. zadzwonił i pytał się czy może do mnie dziś przyjść i że ma dla mnie niespodziane :)) Rano było mierzenie tętna itd. dość.
Idę na razie spać.

fantazjowa - a kiedy Ci powiedzą kiedy wychodzisz?

karola79 - a jak u Ciebie z karmienieniem? butla?

Palinka - patrzę na suwak i Ty już 30tc!!!

Dzisiaj rano mój mąż mi powiedział że jestem ogromna.. Ja na to że brzuch tzn? nie że cała... A po chwili zapytał gdzie Ty masz kolana :-D:-D:-D

Hej :) Już wstałam i czekam na synulka z mężem i babcią :D
Powiedzą mi dopiero w poniedziałek :/
Ależ ten Twój mąż miły nie ma co :szok: Mój to w ciąży z Kacprem powiedział mi,że jestem gruba,bo się dopytywałam to był szczery i powiedział " Jesteś gruba jak wieloryb " tylko,że potem mnie przeprosił,bo powiedział,że go już zirytowałam...

youssta- ja nawet nie zauważyłam ...wow już 30 tydzień :-) teraz to chyba wszystko co najgorsze przede mną ...
Mój M zawsze mówił do mnie rybko...a teraz mówi orko :-) ale sama zaczęłam się tytułować vel orka i tak już zostało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry