agagr3 - witaj w naszym gronie

)) a jak się czujesz? mdłości się pojawiły?
Tossa - Twój brzuszek to taka piłeczka. Dzieci nie kopią Cię w żebra? :-)
Agata777 - współczuję tej bezsenności.. mam nadzieję że masz możliwość odespać w dzień
MoniaN - i jak po wizycie?
karola79 - Twoje bliźniaki mają już 2 tyg, a ja mam wrażenie że dopiero na porodówkę pojechałaś
Palinka24 - tak tak.. prezenty. W sumie to w grudniu nie będzie czasu żeby uszczęśliwiać innych.
fantazjowa - a Ty do pracy wracasz jeszcze?
Domi - Ty to już jedną nogą już na porodówce. Ale fajnie, chociaż pewnie stres jakiś jest przed nieznanym. W końcu dwójka dzieci to nie jedno..
Ja w tym tygodniu zostanę zalana przesyłkami z wyprawką, nawet nie chce mi się wychodzić z domu żeby coś kupić, ale chyba będę musiała, bo wstrętny listonosz zostawił mi w piątek awiza pomimo że byłam w domu.
Dziewczyny a nie wiecie może co robi ZUS jak się lekarz pomyli w numerze NIP pracodawcy ? (1cyferka). Zwraca do poprawienia? Ja wczoraj uświadomiłam sobie że ostatnią wypłatę dostałam od pracodawcy za sierpień i ZUS chyba zapomniał o mnie, jedno L4 sprawdziłam że jest z błędnym nr. NIP,reszta ok. Mam nadzieję że nie będę musiała czekać do nowego roku zanim dostane jakąkolwiek kasę, bo wpadłam w wir zakupów