Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Palinka24 temperature miałąm niedużą bo zaledwie 37,2 ale czułąm się jakbym miała z 40 stopni. Czuję się już troche lepiej niż rano więc chyba pora wziąć się za jakieś małe porządki i gotowanie obiadku a jeszcze dziś od 15 zajęcia na uczelni.
Gratulację MamaMaćka
Heej Internet już działa normalnie,więc będę częściej pisać )
Dziewczyny odkąd wróciłam od okulistki i ryczę Moja wada wzroku może się powiększać,ale nie musi dostałam „ receptę ” na nowe okulary …jednak –3,5 to jest sporo jak było –1,5. A soczewki już kupiłam,więc nie jestem jak na razie ślepa.
Czuję dobrze maleńkie,więc się cieszę ) A co u was mówcie szybko, bo zaniedbałam forum
A! i najważniejsze macie pozdrowienia od mojego męża
hej dziewczyny mam pytanie czy miałyście już kontakt z położną w ciąży chodzi mi o nowe standardy i to że można już przed porodem z położną się kontaktować, 3 czy 4 wizyty nfz opłaca
dla mnie jako debiutującej mamy to szczególnie by się przydało ale tak się zbieram aby położną środ. poszukać... ma to w ogóle już zastosowanie w praktyce?
ja u swojej srodowiskowej byłam przed porodem tak zapytac co i jak, mogłam sie z nia umowic na jej przyjscie zaraz po wyjsciu ze szpitala to np pomoglaby wykapac ten pierwszy raz, jakies rady o pielegnacji itp, dostalismy sporo probek roznych.... ogolnie gdy ktos jest "zielony" co do dzieci to czasem warto nawiazac kontakt z taka srodowiskową, tym bardziej ze to za darmo.