• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Zanim ja się zbiorę żeby zajrzeć tu to tyle nowych wieści, niestety też tych mniej optymistycznych ale to wsparcie was wszystkich dziewczyny ogromne:)
sylwina myślę ze trzeba mieć nadzieję i wszystko jeszcze dobrze się skończy, trzymaj się kochana

reklama
Kurcze cycki mnie bolą :/
Mąż z teściową pojechali na zakupy - zrobiłam im bardzo,bardzo długą listę zakupów...A ja w tym czasie się wykąpałam, wymyłam włosy, pomalowałam sobie paznokcie i jeszcze trochę poczekam to potem wyprostuję włosy, a potem się pomaluję :) Już się cieszę na tą kolację mimo bolących cyców potem pewnie upojnej nocy :) Dziś dostałam tzw. skurcz Braxtona Hicksa.
A Kacper od mnie takie coś " Mamo,ale Ty będziesz fajnie wyglądać " jak zobaczył co ubiorę :)
Sylwina będziemy czekały!

Palinka24 - Ty chyba jesteś już na bezpiecznym etapie ciąży, więc chyba możesz już bezpiecznie rodzić :-).. ale masz regularne te skurcze? no spa nie pomaga? Ja miałam we wtorek skurcze mniej więcej co 15min ale po fenoterolu mi przeszły. A miałam już pelno w gaciach ze strachu że to już.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry