hej laseczki

czytam was cały czas, ale wywołana to tablicy przez youste (dziekuję, miło, że ktoś o nas pamieta

) odzywam się

najpierw chciałabym pogratulowac mamusiom, które urodziły swoje dzieciaczki
paulinka, współczuję porodu

dobrze, że to juz za Wami, ale pewnie wspomnienia pozostana na długo

mój lekarz uważa, że najważniejsze jest dobro dziecka/dzieci i matki, a nie, że poród naturalny i napewno za wszelką cene nie będzie do tego dążył. zapowiedział mi, że będzie cesarka. ufam mu, wie co mówi
ewa twój poród tez masakra..jejku straszne..dobrze, że z wami ok a dziewczynki super rozmiarów
volka tobie rózwniez serdecznie gratuluję

powodzenia w karmieniu cycem
moniek witam

ja tez 23 tydzień

dzisiaj zaczełam

u nas ok, ja czuje sie bardzo dobrze, żeby nie zapeszcyć. umyłam okna po jednej stronie, zostały od strony balkonu, szafki w kuchni, muszę dszorowac tylko górne z jednej strony i umyc lodówę

byliśmy wczoraj na zakupach, kupiłam 3 bluzki, w normalnych sklepach, ale wieksze i mam nadzieję, że posłuża

pod choinke dostane spodnie, chce sobie kupić jeszcze spódnicę i mam nadzieje, że dochodze do koca ciąży

w sobote robiliśmy urodziny naszego Damiana, było wesoło, najśmieszniejsza akcja była jak mój J wnosi tort, wszyscy spiewamy sto lat a kumpel Damianka zaczął chaftować na środku salonu

tort wrócił do kuchni i trzeba było ogarnąć podłogę i Maecela

nieźle chłopaki zaczynaja

to dopiero 2 urodziny co będzie na 18stych- wole nie wiedzieć

w czwartek byliśmy na wizycie chłopaki ważą 570 i 630

Damian wstał dziś o zgrozo o 5:30..była masakrycznie niedobry, zasnął po 12tej i teraz śpi ciągle..ja tez skorzystałam
klaudia gdzie chcesz rodzić

?
pozdrawiam