martyna222
udało się ! :)
maborka nie wiem co napisać ...bardzo mi przykro...modlę się twojego drugiego synka ...trzymaj się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie swieta byly niezbyt swiateczne. Wiekszosc czasu spedzilam na denerwowaniu sie o ciaze. 21.12.09. dostalam boli miesiaczkowych (pisalam juz o tym), nastepnego dnia rano, po powrocie z badania krwi dostalam straszny skurcz (ciezko bylo cokolwiek powiedziec i oddychac). To do razu polozylo mnie do lozka w ktorym przelezalm do powrotu meza z pracy. Wtedy pojechalismy do szpitala. Tam wszystkie badania i ktg, ktore wykrylo jakies skurcze, ale nie na tyle duze zeby byly niebezpieczne i wypuscili do domu. Cieszylam sie strasznie, bo swieta tuz tuz... Nastepnego dnia bylo super... sprzatalam i nawet upieklam ciasto (ktore nie wyszlo). Prezenty kupowalismy dopiero w Wigilie no a potem to jedne wielkie odwiedziny, po ktorych mialam juz dosyc wszystkiego. Dzisiaj w sumie jest pierwszy wolny dzien i ciesze sie bardzo, ze moge swobodnie posiedziec w domku, chociaz troche sie boje ze znowu cos mnie zlapie.
Czy ktoras z Was miala juz jakies skurcze ?
narazie umówiliśmy się z moim lekarzem, że mam do niego przyjść 4.01. i wtedy zdecyduje co dalej... mamy 3 opcje:magda b - a kazali Ci jeszcze wrócic do szpitala czy zostajesz narazie w domku?

fionka ja mieszkam w bloku i tez mi przed drzwi jumer duo nie przejdzie bo drzwi do mieszkania maja 80 cm. ale stwierdzilam, ze na 2 pietro i tak nie bede nosic calego wozka tylko bede wyciagac gondolki czy foteliki na parterze wiec stelarz przez drzwi bede wnosic zlozony. albo w ogole bede zostawiac na pietrze pod drzwiami.moira - masz rację, cena EASY WALKERA DUO jest powalająca, ale Jumper Duo w drzwiach nam się nie zmieści (mamy 90-tki), chociaż...
Dzięki za wyjaśnienie - znalazłam wpis na pierwszej stronie i wszysko jest ok![]()
Pozdrawiam