moniora02
Fanka BB :)
Gratuluję.Widac dobrze im pod serduszkiem u mamusi:-):-)Właśnie zauwazylam ze moim dziewczynkom wcale sie na swiat nie spieszy, tak im dobrze w brzuszku ze zero oznak![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję.Widac dobrze im pod serduszkiem u mamusi:-):-)Właśnie zauwazylam ze moim dziewczynkom wcale sie na swiat nie spieszy, tak im dobrze w brzuszku ze zero oznak![]()
iwsplanowałam upolować go na allegro, ale na razie nie widziałam takiej aukcji żeby sprzedawca miał wszystkie akcesoria. Poczekam jeszcze. Jak się nie uda będę szukała w innych sklepach internetowych, bo jest znacznie taniej. W warszawskich sklepach za sama spacerówkę mówili mi 2200-2400, więc o wiele drożej niż na allegro.
Na szczęście nie mam tak ekstremalnie jak ty. Stawy mnie nie bolą. Może poproś męża żeby pomasował ci stopy. Mój chętne to robi i muszę powiedzieć że przynosi mi to znaczną ulgę, poprawia krążenie.
Jak bylamw szpitalu i jedna dziewczyna puchla, tom okazało sie ze ma podwyższone ciśnienie.Mam pytanie do puchnących dziewczyn:
Od jakiegoś czasu obserwuję że mój organizm zatrzymuje wodę. Puchnięcie rąk i ból stawów w dłoniach zwłaszcza w nocy ostatnio mnie lekko niepokoił. Gin w środę oczywiście powiedział, że to normalne. Ale dzis w nocy ból był juz tak silny, że prawie nie byłam w stanie otworzyć sobie butelki z wodą. Musiałam najpierw trochę rozruszać stawy. W ciągu dnia te objawy w większości znikają, ale utrzymuje się takie drętwienie z lekkim bólem stawów no i ogólnym choć niewielim opuchnięciem dłoni.
Czy któraś z Was ma coś takiego?
moira nic sie nie przejmuj ja tak mam juz od 5 tygodni. pierwszy raz przytrafilo mi sie to w szpitalu. obudzilam sie w nocy i nie wiedzialam co jest grane. gin mi wytlumaczyl, ze to od kregoslupa szyjnego i ledzwiowego. teraz co chwile mi sie tak dzieje. 3 noce boli 3 noce przespie spokojnie. z nogami tak jak mowisz nic zero opuchlizny i oby tak dalej. tylko dlonie jak serdelki i mega bol, ze fenka otworzyc nie moge albo pilotem tv wlaczyc. nie raz mam tez wrazenie ze jak dotkne kosteczki w zgieciach palcow to mi je rozsadzi.Mam pytanie do puchnących dziewczyn:
Od jakiegoś czasu obserwuję że mój organizm zatrzymuje wodę. Puchnięcie rąk i ból stawów w dłoniach zwłaszcza w nocy ostatnio mnie lekko niepokoił. Gin w środę oczywiście powiedział, że to normalne. Ale dzis w nocy ból był juz tak silny, że prawie nie byłam w stanie otworzyć sobie butelki z wodą. Musiałam najpierw trochę rozruszać stawy. W ciągu dnia te objawy w większości znikają, ale utrzymuje się takie drętwienie z lekkim bólem stawów no i ogólnym choć niewielim opuchnięciem dłoni.
Czy któraś z Was ma coś takiego?