dzidka - gratuluje, super ze dzieciaczki samodzielne, zycze ci szybkiego nabrania pelni sil no i szybkiego powrptu do domu calej waszej trojki
sylha - gratuluje parki super wiadomosc
mati - bardzo sie ciesze ze juz niedlugo Miloszek bedzie z wami w domku.
Ja jestem po kolejnym USG, dzieicaczki rosna zdrowo na moje pytanie czy mozna zobaczyc plec lekarz powiedzial ze duzo za wczesnie, na moje pytanie jak duze sa rozlozyl kciuk i palec wskazujacy i powiedzial "takie", jakos tak zobil to UDS na odczep sie. Nawet za bardzo nam dzieci nie pokazal, jedyne co to przez kilka sekund slyszelismy bicie serduszek. Po tej wizycie mam niedosyt. Pozniej mialam spotkanie z konsultantem i ten pan juz lepszy byl. Powiedzialam mu o krwawieniach i mnie zbadal, uspokoil mnie ze w szyjce tez wszystko w porzadku. Powiedzial mi to co ty Magdzioha ze te plamienia mogly byc przez lozysko. Nastepna wizyte mam 26 lipca i pozniej 24 sierpnia a potem to juz nawet co dwa tygodnie. Moze na nastepnej wizycie mi powiedza co we mnie siedzi. Najwazniejsze ze sie zdrowo rozwijaja. Mam tez wyiki badania genetycznego i jest wszystko w porzadku. Brzuszek mam coraz wiekszy musze sie w koncu na zakupy wybrac narazie nosze stare spodnie tylko ich nie zapinam, mam guzik na gumce:-)