reklama

Ciąża bliźniacza

sylha - moj emek mowi ze przy zakupie kamery tzeba patrzec na pojemnosc karty pamieci i baterii zeby filmik mogl trwac wiecej niz 5 minut. Najlepeij tez kupic kamerke w HD a nie 3D. Poleca Sony Handycam HDR-TG3.

A ja zero kondychy posprzatalam tylko lazienke i musze odpoczac bo masakra jakas. A to co czuje to ruchy :-):-):-)Dzieciom tez sie nie podoba ze tak sprzatam bo zaczely szalec. narazie to takie delikatne klucia ale zawsze w tym samym miejscu.

reklama
Poleżałam troszkę i bóle przeszły, ale w środę mam wizytę u swojego lekarza to niech sprawdzi konkretnie czy wszystko ok jest. Może faktycznie macica mi się rozciąga tak jak mówicie. Ooo a wiecie jak zamienić percentyle na centymetry. Bo zauwazyłam, że wzrost dzieci mam w tych percentylach, a nie rozumiem tego kompletnie.

czesc dziewczyny.ja nie spie od 6-chyba zaczynam sie denerwowac!zostalo mi 2 dni-chyba.mam nadzieje,ze juz lekarz nie przeniesie terminu.jutro jade na wizytke,na ktorej wszystkiego sie dowiem.dzisiaj troche chlodniej

Marcikuk- dzięki za porady :-D A spytaj się emka co myśli o tej: KAMERA SONY HDR-CX210E + 32GB/TORBA/STATYW RATY! (2446984423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wiolka- tylko się nie denerwuj na pewno wszystko będzie dobrze!!!!!&&&&&&
U nas dzisiaj też chłodniej i ja wietrzę już od 5 na maxa, wszystkie okna łączenie z tarasówką na oścież otwarte

Mój emek będzie koło 13 z naszym nowym trabantem:-D

Miłej i chłodnej niedzieli!!!

sylha - spytam sie go wieczorem bo wczesniej sie nie bedziemy widziec
wiola - powodzenia :)

A mnie znowu dopadly watpliwosci czy ja donosze ta ciaze. Znowu krwaiwenie w nocy bylo. Takie jak zawsze swieza krew na papierze a pozniej to juz takie brazowe resztki. Po ostatnim razie te brazowe resztki wyplywaly ze mnie ponad dwa tygodnie. Ja nie wiem co to ze mna. Lekarza badal wszystko ok a krwaiwienie skad??? :angry::angry::angry:

Dostalam olsnienia. To jest ten czas co bym miala @ miesiac temu tez tak mialam. Wiem ze plamienia w tym czasie co @ moga wystepowac tylko jak dlugo??? Tu juz prawie polowa ciazy. Czy moge miec takie plamienia do konca ciazy w tym czasie co @ by miala byc?

czesc dziewczyny i mnie tu dawno nie bylo
wiolka ale sie trzymasz super:-):-)
a co z ankos urodzila juz bo nie doczytalam wszystkiego
naprawde wspolczuje wam tych upalow
ja wczoraj dopiero zaliczylam pierwszy spacer bo synus od srody w domu ale zebrac sie nie moglam bo z dwojka dzieci to dopiero niezla wyprawa
powiem wam ze prowadzic podwojny wozek to dopiero duma :-):-)
dziewczyny pewnie sie bede powtarzac ale zbierajcie sily bo przy dwojce jest ciezko mimo ze moje grzecznie ładnie spia to zawsze jest co robic przy nich

reklama
Marcikiuk, ja radzę zadzwonić Ci do lekarza teraz, albo na izbę przyjęć do szpitala jechać. Krwawień nie można bagatelizować Ja też tak miałam i trafiłam do szpitala bo krwiak mi się zrobił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry