sylha
mama bliźniakowa
Lola- dzięki za linka, pisałąm do kolesia powiedział,że dzisiaj powystawia, on to allegro ma w formie reklamy i czasem ma sklerozę.....hmmm to zupełnie tak jak ja ;-), ale ja to zwalam na ciążę:-)
A co do teściów- oni są już wiekowi, po 70

i naprawdę niewyobrażam sobie by mi dyrygowali pod każdym krokiem, a emek będzie minimum miesiąc w domu i to właśnie z nim chcę spędzić nasze pierwsze wspólne chwile. Moja teściowa teściowa jest bardzo specyficzna i wiem,że mi będzie szła tylko na nerwy nic poza tym, a ja jak chcę bardzo karmić piersią to nie powinnam się denerwować......
A co do teściów- oni są już wiekowi, po 70

i naprawdę niewyobrażam sobie by mi dyrygowali pod każdym krokiem, a emek będzie minimum miesiąc w domu i to właśnie z nim chcę spędzić nasze pierwsze wspólne chwile. Moja teściowa teściowa jest bardzo specyficzna i wiem,że mi będzie szła tylko na nerwy nic poza tym, a ja jak chcę bardzo karmić piersią to nie powinnam się denerwować......
Ostatnia edycja:

Sylha uważaj Amelki są bardzo kapryśne
Przed narodzinami dzieci rozmawiałam z jedną mamą Amelki i mówiła że jej córka chumorzasta niesamowicie była od początku i tak jej zostało do dziś miomo to zdecydowałam sie na to imię bo bardzo mi się od dawna podobało.