sylha - piekny bezusio!!! Przynajmniej wygladasz jak w ciazy a nie na wzdeta

)) No i poki co czekam na dalszy rozwoj wydarzen i dalsze zdjecia bo poki co pomieszania kombajnu z waleniem nie widze.
Co do butow to ja juz kierowniczke w pracy przeprosilam ze obuwie nie czarne ale nawet w butach o rozmiar wiekszych mam problem smigac przez 8 h dziennie. Chodze w pieknych fioletowych krokodylkach i jestem zadowolona.
Gienus - kochana ty moja jeszcze nigdy w zyciu nikt mnie chudzinka nie nazwal

wiele mozna o mnie powiedziec ale nie to ze chudzinka jestem. jestem z tych wiekszych chudzinek hihihi.
Katka- ja rozki tez mam narazie jeszcze w Sosnowcu ale paczka przyjdzie. Ja akurat mam te usztywnione. Najpierw spróbuje takie a jak mi sie nie spodobaja to wyciagne wklad i juz nie bedzie usztywniany. Z tego co pamietam to ty tez z Sosnowca jestes, prawda? Moja mam mowila ze fajny sklep z rzeczami dla dzieci jest na centrum za dawnym szpitalem 2. Tam mi wlasnie kupowala rozki, kocyki itp.
Dzieki za odpowiedzi odnosnie stosunkow miedzyludzkich. Ja ochoty nie mam wlasciwie od samego pocztaku. Pierwszy trymest to sie zle czulam, drugi tak jakos przelecial ze nie mialam ochoty a trzeci to juz pewnie zrezygnuje bo mi ciezko. mam nadzieje ze pozniej mi to przejdzie haha. Dobrze ze moj emek to rozumie i nie naciska.
Ktoras z was pytala czy jeszcze pracuje? No pracuje. Jeszcze 3 tyg. Ostatnia dniowke bede miala 17 wrzesnia, a raczej nocke bo chyba zakoncze nockami. Jak wczesniej nie dam rady to pojde na zwonienie narazie sie trzymam.
Mam jeszcze pytanie odnosnie waszych nozek. Czy macie jakies odretwienia? Chodzi mi o to ze np jak dluzej posiedze albo poleze albo posyoje w miejscu i pozniej chce sie ruszyc to glowa idzie ale nogi w miejscu zostaja. Musze chwile odczekac i dopiero. Mam takie jakby sztywnienia miesni. Zapomnialam ostatnio lekarzowi powiedziec. Wiem ze mozna miec skurcze no to to jakby skurcz z tym ze niebolesny. Poprostu zastoje sie w miejscu i musze chwile poczekac az mi sie miesnie rozluznia.
Slyszalyscie o czym takim?