reklama

Ciąża bliźniacza

Katka karmione sa jeszcze sondą, ja odciągam pokarm ile się da, malutko tego bo parę kropel, ale skoro tyle się pojawilo, to moze jest szansa na wiecej :) Lecę własnie zobaczyc czy zjadły obiadek, bo mialy miec podany kolejny posilek :)

reklama
Jasmina - pewnie ze najwazniejsze ze z dziecmi wszytsko dobrze ze cale i zdrowe teraz tylko niech ladnie jedza i przybieraja na wadze. Wszystkie wirtualne ciotki je glaskaja. A ty sie kobitko trzymaj najwazniejsze ze bylas pod opieka i lekarze od razu zareagowali. Wszystko dobrze sie skonczyla. A ze nie bedziesz mogla miec wiecej dzieci to jak piszesz mam juz 3 cudnych bąbelków. Zycze wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu do stęsknionego taty.

Katka- mojej kuzynce po CC pokarm pojawiał się stopniowo po kilku dniach także jeszcze nic straconego a ty z Twoimi przeżyciami tym bardziej!!!!!!
No i właśnie dbaj o te Twoje cudeńka!!!!

Jasmina,gratuluje i cieszę się,że z Tobą i Maluszkami wszystko dobrze,Zuzia szybko podgoni braci:-)
Czytałam o tym zespole w książce "Bliżnieta atakują", o ile kojarze to najcięższa postać zatrucia ciąŻowego,bardzo niebezpieczna...dobrze,że rodziłaś w porządnym szpitalu i wszystko dobrze się skończyło :tak:ucałuj MAluchy...trzymaj się Kochana:-)

Witam wszystkie mamy w podwójnej ciąży. 12 czerwca dowiedziałam się, że spodziewam się dziecka, 11 lipca mój gin obwieścił mi nowinę, że noszę w brzuszku bliźniaki :) Postanowiłam dołączyć do was na forum i dzielić się z wami moimi spostrzeżeniami, troskami i szukać odpowiedzi na pytania (które zapewne będą się pojawiać w trakcie trwania ciąży) od dziewczyn, które są juz bardziej "doświadczone i zblizaja sie do końca ciąży lub maja swoje pociechy juz przy sobie :) Jasmina84 gratuluję i trzymam kciuki aby dzieci rosły silne i zdrowe.

Witaj serdecznie, ja tu często zaglądam, choć rzadko piszę, ale widzę, że jesteśmy na podobnym etapie ciąży. Gratuluję bliźniaków. a tak przy okazji - Jasmina - wielki szacun i jeszcze większe gratulacje! Wierzę, że wszystko będzie teraz już tylko coraz lepiej :)

Hakima będziemy się wspierać nawzajem do rozwiązania :) A wiesz już czy Twoje dzieciaczki są jedno czy dwu jajowe? U mnie na badaniach w 12 tc stwierdzono ciąże jednokosmówkową dwuowodniowa - tak wiec jednojajowe, Trochę się denerwuje jednym łożyskiem dla obydwu (zespół podkradania itp...) ale grunt to myśleć pozytywnie.

Witam nowa forumowiczke:) dziś wreszcie przychodzą mi mebelki:) macie jakiś sposób, żeby pozbyć się zapachu nowych mebli ? Słyszałam, żeby umyć octem, a pózniej woda z płynem, żeby znów zapachu octu się pozbyć. Bo jak przecież maluszkow ubranka tam wsadze to mi przesmierdna tymi meblami. Jakoś nie mogę się zebrać, żeby skończyć się spakować do szpitala. Zamówiłam dzisiaj pas poporodowy bo podobno zmniejsza dyskomfort po cc. Ciekawe... Slyszalyscie o czymś takim?

reklama
Tekla- witaj :-) a powiedz jak była Twoja/Wasza reakcja na drugiego maluszka?!!?!

Palu- hmmm ocet nie słyszałam, ale ciekawe, bo ja np. łóżeczka już miesiąc wietrzę....
Ja moje mebelki w tym najdalej w następnym dostanę i nie mogę się doczekać, a ty jak będziesz mieć poskładane to zrób fotki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry