Magdzioha
Aktywna w BB
Marciukuk- swietnie, ze jestescie juz razem w domu:-)
Ja rowniez mam laktator medela mini - jeszcze go nie uzywalam ale pewnie sie przyda:-)
Co do butelek i osprzetu to mam wszystko Tomme T. bo super sie sprawdzilo z Synkiem.
Zaczynam miec stresa przed jutrem bo pewnie beda jakies decyzje. Mimo iz jestem spokojna bo pod dobra opieka i wiem jak to jest po cc, to sie stresuje czy wszystko bedzie dobrze z Malymi i mna po porodzie.
Juz nie moge sie doczekac zeby miec to za soba...
Ja rowniez mam laktator medela mini - jeszcze go nie uzywalam ale pewnie sie przyda:-)
Co do butelek i osprzetu to mam wszystko Tomme T. bo super sie sprawdzilo z Synkiem.
Zaczynam miec stresa przed jutrem bo pewnie beda jakies decyzje. Mimo iz jestem spokojna bo pod dobra opieka i wiem jak to jest po cc, to sie stresuje czy wszystko bedzie dobrze z Malymi i mna po porodzie.
Juz nie moge sie doczekac zeby miec to za soba...

. Tesciowa sie uparla, ze kojce kupi, kurcze nie chcielismy, bo wtedy bedziemy musieli dziekowac do konca zycia, no ale dzis powiedziala, ze mamy sie zamknac I ona I tak je kupuje, bo to dla wnukow.... No I chyba nie bede sie klocic, zawsze kasa sie przyda... Niech kupi :-) Ja dzis w miare, tylko co pare krokow do kibelka musze na pare kropelek, bo mi chyba maluchy po pecherzu skacza 
)

i jeszcze do mnie hasło: że ja to odważna na takie długie spacery z dziećmi