Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przejmuj się ja też miałam lenia i nic mi się nie chciało...odpoczywaj w końcu ci się należyDziewczyny jestem w 8 tygodniu i jest mi bardzo ciężko jak mam gdzies isc,cos zrobic czy to normalne,czy po poprostu mam lenia![]()
Dziewczyny jestem w 8 tygodniu i jest mi bardzo ciężko jak mam gdzies isc,cos zrobic czy to normalne,czy po poprostu mam lenia![]()

i duuuuuuuuuuużo cierpliwości ja tylko zle wspominam odciąganie pokarmu a tak to sa cudowne chwile z takimi szkrabami pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy i dzieciątka :-):-):-)Zupelnie normalne Aniu:-) Ja do 12 tygodnia mialam takiego lenia. Lezalam, spalam, lezalam, spalam...Dziewczyny jestem w 8 tygodniu i jest mi bardzo ciężko jak mam gdzies isc,cos zrobic czy to normalne,czy po poprostu mam lenia![]()
a pozniej wymiotowalam przez miesiac ciagle..masakra. Ale od 17 tyg jak reka odjal, wszystko minelo i czulam sie dobrze do konca! Takze nie martw sie nic i leniu**** ile wlezie bo przy dzieciaczkach juz tego nie zaznasz
A wlasnie nie! Widzisz Asiu u nas akurat Julka daje popalic a Maja jest duzo spokojniejsza. Ona spi i je, czasem wiadomo troche pomarudzi a Julka to taka panikara, tylko sie obudzi i krzyczyy!!!anulka!!! niech zgadnę pewnie Julka bardzo spokojna? moja była cicha za to synuś lepiej nic nie mowić ;-);-)
SERDECZNE GRATULACJEE!!!! Ale duze Twoje maluchy! Super ze wszystko ok. Jak znajdziesz sily wejdz poopowiadac o porodzie i maluszkach:-)Witam!
my juz rozpakowane. dziewczynki urodzily sie 1 lutego, Wazyly :2990 i 3295gr, Porod naturany. Wszystko w porzadku.. Pedze do maluchow..
POzdrawiam podwojne mamuski!