Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

One takie duze wygladaja na zdjeciach tylkoAnulka!! super dziewczynki! i jakie duże :-):-)
Anulka a jakim mlekiem je karmisz?
Teraz maja po jakies 52-3cm i Maja wazy ok. 3300 a Julka 3kg. Karmie Bebilonem 1. Wyprobowalismy juz NAN, Babiko ale jednak Bebilon sprawdza sie najlepiej.Marta gratuluje coreczek!!!!:-) Ja mam dwie i sa takie slodkie ze nie zamienilabym ich juz na chlopcow! Chociaz chcialam chlopcow poczatkowowczoraj byłysmy na badaniach, okazało sie ze beda dwie dziewczynki...

witam wszystkie przyszłe mamusie.....:-)
wczoraj byłysmy na badaniach, okazało sie ze beda dwie dziewczynki...
badania wyszły dobrze - dziewczynki rosna...tylko jedna moja malutka sie schowała i lekarz nie mógł zbadac dobrze jej serduszka......mam do powtórzenia badanie w 30 tygodniu.
mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i ze dziewczynki beda zdrowo rosły!
moze pomalutku bede mogła zaczac kompletowac wyprawke dla moich malutkich....
mam pytanie co sadziecie o wózku dla dzieci firmy ABC DESIGN - jest dosc drogi ale w porównaniu z innymi - co myslicie -
pozdrawiam marta:-)
Dziewczynki nie wiem czy tu sie mam mam zadomowic czy gdzie...Jestemw 13 tygodniu ciazy.Wczoraj dowiedzialam sie ze beda blizniaki.Narzie jestem w szoku.Jestenm szszczesliw alebardzo sie boje..wszystkiego.Przebiegu ciazy,komplikacji ,i poczatkow..Ech...