Hej dziewczyny, ale tego duzo do ogarniecia. Mam na mysli posty
Witam nowa mame

Wozek...temat dlugi jak rzeka, ja mam Tako Duo jumper i juz wiem, ze bede zalowala. Wszystko jest ok. Zwrotny, ladny oh i ah, ale jest mega szeroki ponad 90cm:/
Co do ubranek i tego w czym spia dzieci. Z doswiadczenia wiem, ze zakladalam malej lekkie bawelniane ubranko. Czasem byl to pajacyk, a czasem body ze spodenkami, byle czyste

) Welurowe raczej za cieple. A juz latem spala w samym body.
Pochwale sie troszke, bo wrocilam od lekarza. Tutaj maja taka polityke, ze 34 tydz to tydz bezpieczny, czyli nie robia juz nic, aby zapobiec przedwczesnemu porodowi. Lekarz powiedziala, ze dzieci wyjda kiedy beda mialy ochote i trzeba sie do tego dostosowac

Szynki nie sprawdzali wlasnie z tego powodu. Juz nie jest to wazne. Male rosna, jest roznica, ale obie rosna. Obie ulozone glowka w dol. Najprawdopodobniej, jesli nic nie ulegnie zmianie , porod sn. Udalo mi sie nawet zobaczyc wloski na glowie u jednej

D Co do wagi 1990g i 2200g , jak na dziewczynki podobno dobrze. Jestem cala w skowronkach. Boli mnie wszystko, rwie, mam czeste bole, ale czekam...Czekam z niecierpliwoscia na te moje szkraby i podtrzymuje to co pisalam wczesniej 36tydz musze zaliczyc!!

)