margaret88
Zaangażowana w BB
W same body, a w upaly kladlam ja w samym pampersie. Dzieci wbrew temu co mysla i mowia inni, nie potrzebuja wiecej ciepla niz dorosli. A takie golaski sa faktycznie mega slodziuchne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Zawsze mnie zadziwia jakim cudem rozróżniacie które dziecko sie rusza. Ja tego nie potrafię mimo tego,że widziałam ostatnio jak dzieciaki leżą, ale to przecież się zmienia. Zresztą lekarz ostatnio się śmiał jak próbował je pomierzyć, że są wiercipięty i jak chciał brzuszek jednej zmierzyć to coś sie zakotłowało i wystawiony miał do pomiaru tyłek drugiej :-)
nie wiem nic o uzywanych wozkach, ale ze zdjec ktore byly przy tym linku wozek wyglada na zajechany. poszukaj lepszej oferty.
troche ciezko sie prowadzi bardzo masywny taki. City mini Jogger duzo latwiejszy w obsludze i zerotniejszy. heh.... no to utknelam troche, musze jeszcze troche pomyslec nad tymi wozkami
Za to emek rozglada sie za nowy autem
on to dopiero ma problem