Sodie Gratulujemy!
madmax - slicznosci malutkie!
dziewczyny, czy po sodie jeszcze ktoras urodZila? Jestem strasznie do tylu z forum, normalnie nie mam czasu!!! Maluchy maja kolki, walcze sama, bo emek caly dzien w pracy, siorka tez... Emek wstaje w nocy i karmi chlopakow, bo ja juz jestem tak zajechana, ze spie na siedzaco.
Przeczytalam tylko kilka postow i napisze tak: moje chlopaki maja butelki z aventa - mam na razie 7 malych - jeszcze nie potrzebuje duzych. Pija ok 100ml i dalej sie budza co 3 godZ. Kupilam I'm mleko dla glodnych dzieci, ale tylko bardziej pozywne, a roznica zadna.
Nnatalie - pytalas o wozek... Ja tez chcialam jeden kolo drugiego i kupilam baby jogger city elite. Mega jestem zadowolona - fajnie sie prowadzi, troche wysoki jest, albo poprostu mi sie tak wydaje. Ciezkawy, chociaz z tego co czytalam jest jednym z lzejszych bo wazy w granicach 17kg.
Spacerek jeden mam zaliczony - jutro bedzie drugi
dziewczyny, teraz z waga... Ja dwa tyg po cc zrzucilam 33kg - 28 ciazowych plus 5 moich - brzuch taki jeszcze nie calkiem, ale wraca do normy, chociaz troche skory mi "wisi". Ciekawe czy juz tak zostanie... Mam nadzieje, ze nie.
Moje maluszki jeszcze razem w kojcu, jeszcze duzo miejsca jest, wiec niech sie do siebie przyzwyczajaja
Postaram sie troche nadrobic zaleglosci, a tymczasem caluje Was i trzymajcie sie!