reklama

Ciąża bliźniacza

Ale wiadosmosc! Gratulacje Anika!!!Wracaj szybko do formy, a maluszki niech rosna zdrowo!

Teraz zdalalm sobie sprawe, ze moj czas tez juz sie zbliza...Moje magiczne 36 tyg wlasnie nadeszlo! Hurrraaa:DDD Teraz niech sie dzieje co chce:) Jestem tak szczesliwa, ze mam ochote kazda z Was usciskac ;P

reklama
Margaret gratuluje. Osiągnięcie 36tc to wielkie dokonanie. Teraz tylko czekać kiedy dzieciaczki postanowią wyjść. Zazdroszczę Ci osiągnięcia tego etapu. Trzymam kciuki, żebyś jeszcze jak najdłużej wytrzymała.

Anika serdeczne gratulacje :-) Witamy maluszki:tak:

Lilonka czyli tego ojcowskiego urlopu nie bedzie??? to ile teraz tatusiom przysługuje, bo 3 lata temu był to tydzień.

Anika- serdeczne gratulacje!!! zycze Wam szczescia i zdrowia i mnostwo radosci!!!

margaret- sciskam cie wirtualnie :-D gratulujac twoich 36 tyg! ladnie wytrwalas do tego okresu i mam nadzieje ze jeszcze troche w trojpaczku posiedzisz :)

macie racje z tym macierzynskim, lepiej sie nie nastawiac na nie wiadomo co, chociaz dla mnie to rozczarowanie, bo myslalam ze dlugo posiedze z dziecmi tak ze nie bede ich takich malutkich bezbronnych zostawiac w zlobku. szczerze mowiac nie wiem jak sytuacja u nas ze zlobkami, ale nie chce zeby babcia z nimi siedziala :/

Ale wiadosmosc! Gratulacje Anika!!!Wracaj szybko do formy, a maluszki niech rosna zdrowo!

Teraz zdalalm sobie sprawe, ze moj czas tez juz sie zbliza...Moje magiczne 36 tyg wlasnie nadeszlo! Hurrraaa:DDD Teraz niech sie dzieje co chce:) Jestem tak szczesliwa, ze mam ochote kazda z Was usciskac ;P

MARGARET - GRATULACJE!!! I my mocno ściskamy Ciebie:-) Teraz czekamy na Twoje wieści z porodówki:tak:

reklama
Lilonko to jest ustawowy urlop czy mówisz o tym zwolnieniu które ktoś dostaje jak kobieta jest po cc?

Marcysiowa to jest ustawowe 2 tygodnie - do wybrania w dowolnym momencie (oczywiście do ukończenia przez maluchy 1 roku) płatne 100%.
Zwolnienie po cc jak każdy zasiłek opiekuńczy - to 80%
i jeszcze są 2 dni okolicznościowego - płatne 100%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry