reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gratulacje Anika! U nas waga była niemal identyczna 3200 z 52cm i 2400 z 48 cm. Teraz "wzrostowo" dzielą ich tylko 3cm :) Nie wiem czy to był zespół podkradania ale mi sie wydaje, że u mnie ten mniejszy był tak ściśnięty, że nie miał jak rosnąć bo teraz rośnie jak na drożdżach :) a ten zespół podkradania to wystepuje tylko w ciąży jednojajowej chyba :)

Tak w ogóle to cześć dziewczyny :) trochę mnie nie było

Onlyone dużo zdrówka dla Nikosia, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu

Lilonka, Miss, margaret i reszta - ale Wam te suwaczki "zasuwają" do przodu, teraz kolej na Was :) A pamiętam jak byłyście w połowie ciąży :)

eevlee - trzymaj się kochana, będzie dobrze. A w którym szpitalu leżysz?

zaglądam do Was co jakiś czas, ale chlopaki robią się coraz bardziej ciekawi świata przez co ja mam coraz mniej czasu :)

dobrego dnia :)

Anika wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dzieciaczków:-). Synek słuszna waga, no no. I dużo punktów ! Brawo. Zazdroszcze Ci tego 37 tc. Buziole i czekamy na zdjęcia !!
Jak wspominasz cesarkę ? Tak jak Hakima pisze, podkradanie dotyczy tylko ciąż z jednym łożyskiem.

Zbieram sie do wyjazdu do lekarzy i mam stracha, bo możliwe, że padną jakies przybliżone terminy, a ja nie czuję sie gotowa :no::baffled:. Boję się , że moja szynka dołączyła do klubu dla niezdyscyplinowanych-nie miałam jej sprawdzanej od 5 tygodni:no:

Anika, GRATULACJE!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Dzieciaczków!

Tigla,nie stresuj się, bądź dobrej myśli. Wiem, że łatwo gadać, ale Twój stres idzie w dzieci. Powodzenia! I dłuuugaśnej szynki Ci Życzę ;)

Anika waga dzieci imponująca :tak: jeszcze raz gratuluję ! Tak jak dziewczynki piszą zespół podkradania zdarza się u dzieci z jednym łóżyskiem, bo gdy są dwa, to każdy bierze ile chce :tak:

Tigla będzie dobrze, my tu wszystkie trzymamy kciuki:tak:

Hakima witaj :-)

Cześć dziewczyny :) Jutro mam wizytę... już się nie umiem doczekać, będę tam chyba jako pierwsza pod zamkniętą jeszcze przychodnią koczować :zawstydzona/y:
anika gratulacje :-) pochwal się swoja parką szybciutko :-)

Tigla &&&&&& za szynke i niezbyt wczesny termin :tak:

Anika - jeszcze raz gratulacje, a waga maluszków :szok: Szymek po prostu jak chłop - większy ;-) będzie bronił siostry. A na zdjęcia maluszków czekamy z niecierpliwością:tak:

Hakima - fajnie że do nas zaglądasz:-) i wierzę, że dwójka ciekawych świata maluszków to wystarczające zajęcie na 24 godziny. Ale zdjątko maluszków też mogłabyś podrzucić.

Tigla - 3mamy kciuki za piękną, długaśną szyneczkę i udaną wizytę. Koniecznie melduj się po :tak:

Ja już po wizycie w labo - matko jakie tłumy były:szok: Od poprzedniego razu powiesili na drzwiach piękną tabliczkę - z rysunkiem ciężarnej i matki z noworodkiem i zdaniem - ustąp pierwszeństwa (bo chyba staruszkowie tego napisanego na kompie nie mogli odczytać). Coś tam burczeli pod nosem, ale ja mam to głęboko ;-)

Lilonka no przecież oni wszyscy upierają się, że ciąża to nie choroba, więc po co mają ustąpić pierszeństwa? :baffled:

Zenia trzymam kciuki za wizytę, ja dopiero 19 marca mam :-( ale wierzę, że jest dobrze, brzuch nie boli więc maluszki wolne sobie zrobiły....

A pochwalę się, że przytyłam 1kg! :-D

reklama
Bibiana jakbym tyła tyle co ty, to też bym się chwaliła :-D a tak to swoją wagę wolę przemilczeć... :dry:
Mój M też mi cały czas mówi że na pewno jest dobrze, pewnie dzieci się inaczej ułożyły, a ja mam nadzieję, że się nie myli :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry