Anika- wow! Jaka ogromna roznica w wadze! I nikt tego nie zauwazyl na usg?? Ale niewazne, bo drugie dzieciatko i tak ma ladna wage urodzeniowa, wiec tylko się cieszyc

gratuluje pobytu w domku i cieszcie się soba ile tylko się da! Czekamy na zdjecia

))
Miss- nastepny chudziaszek! 60cm w talii????? Dżizes! Ja tyle mialam chyba tylko w podstawowce
Elala- tak jak piszesz, nie wolno porownywac ciaz bo kazda z nas startuje, chociazby, z innego poziomu rozmiarowego, wzrostowego, wiekowego, kazdej z nas mezowie tez się roznia tymi cechami, a dzieci sa mieszanka naszych genow, wiec wiadomo ze nie będą wszystkie wygladaly i wazyly, mierzyly tyle samo. Relax, baby!
Hakima- jak mija twój dzien? Masz wieczory wolne czy maluchy sa bardzo absorbujace?
Eevlee- jak z toba?
Tigla- nie martw się na zapas, przeciez bardzo często u nas na forum było tak ze dziewczyny mialy duze komplikacje i to wlasnie one najdluzej ciagnely swoje ciaze! Daj znac po wizycie co postanowiono!
Zenia- &&&& wiem co czujesz, tez jutro mam wizyte rano u gina na nfz, ale tam to tylko mi szyjke sprawdzi, a potem, tego samego dnia, mam wizyte u mojej prywatnej ginki i tej wizyty nie mogę się doczekac bo tam mogą pasc terminy… a wizyta dopiero o 22.45… tak przyjmuje moja ginka… jak ja to zniose? Chyba jak rano się ogole na pierwsza wizyte to już tak pozno wieczorem będzie jeżyk

))
Marcysiowa- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za twoja wizyte!
Lilonka- moje lubia pavarottiego i jakakolwiek inna glosna muze
Przygotowuje wlasnie korki, zostawilam sobie tylko jedna uczennice, bo ma mature w tym roku a na dodatek jej mama to moja polozna, ale dziewczyna jest tak slaba, ze bardzo się ciesze ze będę rodzic przed terminem matury, bo inaczej pewnie moja zaprzyjazniona polozna kazalaby mi rodzic sn i to bez znieczulenia