Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaczytana byłam i 3 dni odcięta od świata rzeczywistego 

. Ale warto bylo czekac na profesjonalna i mila wizyte. Jasne ze jak bede w okolicy to dam znac. (tym razem czasami przemknelo mi przez mysl ze moglabym sie do ciebie odezwac ale czas nieodpowiedni no i pogoda parszywa). onlyone dzieki za namiar na pediatre, przekazalam dalej i mam nadzieje ze pomoze. Chlopy cudni , kurcze i tacy wyrosnieci. Bojka twoje maluchy tez fantastyczne. Ja tam czekam na swoja kolej choc czasami chcialabym popatrzec w oczka moich dzieciatek i poczuc ich zapach. AAAAAAAAAAAAAA!!!! pochwale sie ze jutro mam mozliwosc spotkanai Brytyjskiej krolowej no i ze jestem w widocznej ciazy (czyt wygladam jak slon) to wypchali mnie na front bo ponoc od kiedy Kate i William spodziewaja sie potomka krolowa ma slabosc do okraglych brzuszkow:-). Gotadora - wiem jak to jest z takim pozegnaniami - nie jest latwo. Badz dzielna to juz tylko kilka m-cy i bedziecie razem na juz bez przerwy

. Czekamy z niecierpliwością na jakieś sygnały od Ciebie.

Stoimy na pierwszym !! Jestem przerażona i spanikowana.