reklama

Ciąża bliźniacza

Samuel i Nicolai :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Kretowinka dziękuje za pamięć jestem :tak: zaczytana byłam i 3 dni odcięta od świata rzeczywistego :tak:

Bojka , Onlyone śliczne dzieciaki:tak:

Lilonka Ty jeszcze w trójpaku, bardzo się cieszę:tak:

Mama290 trzymam za Twoje maluszki kciuki....

Dziewczyny musze was dopiero nadrobić.

U mnie ok maluchy aktywne, Prawek bardziej, kopie i kopie, a Lewka taki leniuszek kopnie jak już bardzo jej nie wygodnie, no ale braciszek zajmuje cały brzuch, a ona tylko mały kawałeczek więc jej się nie dziwie że się wtedy denerwuje :-D

juz po wizycie, uff, szynka dluga i trzyma, przeplywy ok, nie wazyla dzieci- dala mi skierowanie do szpitala na poniedzialek i tam mi juz zwazy i zrobi wszystkie pomiary, bo tam wlasnie ona jest od usg. jestem w szoku bo Antos fiknal i jest juz ulozony glowkowo- nie wiem kiedy to sie stalo, do tej pory caly czas byl ulozony poprzecznie.. ale wpisala mi w skierowaniu ze ulozenie jest poprzeczne, i na usg szpitalnym bedzie tak mi pisala zeby bylo to wskazanie do cc.
mowi, ze chcialaby zeby jeszcze dzieciaki pobyly w brzuszku tydzien, poltora (ja po cichu licze na troche dluzej...) i ze tak prawdopodobnie bedzie, bo wszystko jest ok. Wiktoria nadal 2 tyg mniejsza, ale juz nie jest to problemem dla niej.

bojka, onlyone- sliczne maluchy :))))

kretowinka - super wiesci. kiedys bylam zaskoczona ze mialas wizyte ok 22.00 ale teraz sama tego doswiadczylam bo jak bylam w polsce to pani ginekolog umowila sie ze mna na 21.30:szok:. Ale warto bylo czekac na profesjonalna i mila wizyte. Jasne ze jak bede w okolicy to dam znac. (tym razem czasami przemknelo mi przez mysl ze moglabym sie do ciebie odezwac ale czas nieodpowiedni no i pogoda parszywa). onlyone dzieki za namiar na pediatre, przekazalam dalej i mam nadzieje ze pomoze. Chlopy cudni , kurcze i tacy wyrosnieci. Bojka twoje maluchy tez fantastyczne. Ja tam czekam na swoja kolej choc czasami chcialabym popatrzec w oczka moich dzieciatek i poczuc ich zapach. AAAAAAAAAAAAAA!!!! pochwale sie ze jutro mam mozliwosc spotkanai Brytyjskiej krolowej no i ze jestem w widocznej ciazy (czyt wygladam jak slon) to wypchali mnie na front bo ponoc od kiedy Kate i William spodziewaja sie potomka krolowa ma slabosc do okraglych brzuszkow:-). Gotadora - wiem jak to jest z takim pozegnaniami - nie jest latwo. Badz dzielna to juz tylko kilka m-cy i bedziecie razem na juz bez przerwy

Ostatnia edycja:
Bojka - cudasna trojeczka!
Elala - kurcze, królowa będzie tuż obok mojego domu - mieszkam zaraz koło nowo wybudowanego centrum - a jutro mamy wizytę na windsorze - usg bioderek... Może zdążę?

Dziewczyny - Bojka, Onlyone maluchy cudowne :-)

A teraz niusy - o 3.20 zaczęły odchodzić mi wody. Leże już na porodówce pod zapisem ktg. Skurczów brak. Ale raczej maluchy dziś będą z nami. Już nie mogę się doczekać.

Bojka śliczne dzieciaki
Onlyone Twoi chłopcy też cudni i zmienili się już trochę

Lilonka aaaaaa gratulacje :-) trzymam mocno kciuki żeby było z całą Waszą trójką wszystko OK :tak:

bojka ,onloye cudne dzieciaczki

Lilonka czekamy na wieści

Kurcze padam na twarz moje skrzaty za nic nie chciały dziś spać :baffled:.Do tego doszedł problem z kupkami Szymon załatwić się nie moze a Lenka za to nadrabia za niego

Bojka i Onlyone - super dzieciaczki :))))))) Jak rosną szybko - sama słodycz :biggrin2:
Kretowinka - super że wizyta ok, trzymam kciuki żebyś jeszcze ponosiła dzieciaczki jakiś czas w brzusiu &&&&&&
LILonka - WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj znać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w końcu zobaczysz Zuzie i Maciusia po tej stronie brzuszka :)))))))

reklama
Bojka i Onlyone jakie cudne bobaski przytulaski :-)

Onlyone dzieciaczki wyglądają jak jednojajówki.

Bojka cała trójka przesłodka. Jak córcia reaguje na rodzeństwo ?

Niedługo też będę miała własne, bo WŁAŚNIE WSKOCZYŁAM NA PODIUM :szok::szok::szok::szok:

Lilonka powodzenia :tak:. Czekamy z niecierpliwością na jakieś sygnały od Ciebie.

Kretowinka :szok::szok::szok: Stoimy na pierwszym !! Jestem przerażona i spanikowana.
Cieszę się , że na wizycie wszystko dobrze. Teraz z tym ważeniem to jest ciężko. Możliwe, że razem będziemy jednak rodzić :-). Kiedy masz następną wizytę ? może wtedy powie Ci konkretny termin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry