reklama

Ciąża bliźniacza

Bojka, Sade, Onlyone Wasze kruszynki są przeslodkie!
Lilonka Tobie z całego serucha gratuluje. Piękna waga dzieci. Czekam na fotki :-)

A ja nadal w szpitalu. Zawiedziono mnie dziś do Kliniki w Katowicach na dodatkowe konsultacje w sprawie cholestazy. Zeswirowac można, wyniki mi skaczą - jedne spadają, inne rosną. Nie mam szans i nawet nie chce wyjść do domu przed porodem. Lekarze mają mnie tu pod specjalnym nadzorem, ale jeśli wyniki nie beda dobre czeka mnie wcześniejszy poród dla dobra dzieciaczkow. Mam dziś lekkiego doła, bo nie wiem ile to potrwa.

Ma bieżąco was czytam, ale czasem siły brak by coś napisać.

reklama
Lilonka gratulacje !!!!!!!!!

Eevlee trzymam mocno kcuki za was &&&&

A ja kochane po prenatalnych :-D i jestem bardzo szczęśliwa...oj dawno tak sie nie czułam, maluchy zdrowe, wszystko pięknie się rozwija i te piękne buźki i......... JAJKA :-D:laugh2: tak tak mamy dwa siusiory z naszej dziewczynki zrobił się 100% mężczyzna :-D:-D ale jestem bardzo szczęśliwa....pani gin pytała czy nie czuję rozczarowania, ale ja czuję szczęście i bardzo się cieszę że moi chłopcy są zdrowi :tak: pewnie lewkowi będzie smutno, że przez tyle czasu uważałam go za dziewczynkę :-D a on przecież takiego slicznego siusiorka ma:tak:

Bibiana :-) gratulacje cudnych wiadomości!

Evlee
bardzo Ci współczuje pobytu w szpitalu i męczarni z tą chorobą. Życzę Ci jak najmniej dolegliwości i abyście wytrwali w trójpaku jak najdłużej

Elala :-) a to ci niespodzianka! spotkanie z Królową Elą - gratuluje! na pewno będzie co opowiadać maluszkom :-)

Sade Twoje dzidzulki przesłodkie

ja się dość często zastanawiam jakie będą maluszki, czy to będą dziewczynki, czy chłopcy, czy para, jakie będą mieć oczka i buźki i włoski ... ah, ale Wy to na pewno znacie, to zastanawianie się, wyobrażanie .... za tydzień znowu je zobaczę na usg i już się nie mogę doczekać

Marcysiowa dobrze,że M przynosi Ci co nieco do jedzonka z domu, ja już mego uprzedziłam, bo zapewne będę w tym samym szpitalu ... dzień kolejny mija i już jeden mniej z pobytu w szpitalu - buziaki i trzymaj się :-) ... mój M dzisiaj wyjeżdża, ale przyjedzie w maju na trochę, no a potem pod koniec czerwca chyba, ale już na długo :-)

Bibiana- gratuluję dwóch chłopaczków:D coś nie mamy zbyt dużo dziewczynek wśród bliźniaków:)

Eevlee- trzymaj się dzielnie w tym szpitalu i myśl pozytywnie:) bo my tutaj trzymamy za waszą trójeczkę mocno zaciśnięte kciuki za każdy kolejny dzień w brzuszku i zdrowe dzieciaczki&&&&&&&

Sade - cudni są Ci Twoi chłopcy :-) cud miód i orzeszki :-) i jak ładnie śpią w nocy.... Super że sobie radzicie - domyślam że pierwsze dni w domu są mega dziwne i zakręcone - zanim się wpadnie w swój rytm...
Jak się po porodzie czujesz? Któraś z dziewczyn już pytała - sn czy cc? Tyle nas tu jest że też się już gubię...
A jak waga? Spada ładnie? Karmisz tylko naturalnie czy dokarmiasz? Hahaha tysiąc pytań..... :) A korzystasz z tych poduszek - rogali? Zastanawiam się czy kupić czy nie - a jak tak to czy jeden duży czy dwa małe....
Pozdrawiam Was ciepło :-)

Kochane babuszki - ja tak tylko w skrócie bo od 3 nie spałam i potwornie zmęczona jestem. Maluchy są cudowne. Byłam z nimi i mężem prawie 5 godzin. Niby na tej sali pocesarkowej nie ma odwiedzin, ale słodkie prezenty potrafią zdziałać cuda. Udało mi się nakarmić maluchy z cyca. Położna była zdziwiona że tak szybko i całkiem sporo. No ale jak wiemy na bliźniakowe mamy są wybierane tylko najlepsze babeczki. Rana boli, zaraz czeka mnie jeszcze spacer do wc. Damy radę.
Tigla cesarkę robił mi właśnie lekarz od usg ;-) i jak zważyli Zuzinka to miałam ochotę coś mu powiedzieć, ale trzymał igłę w ręce, więc wolałam nie ryzykować.

Sade buziaczki dla dzieciaczków od cioci :-).

Bibiana
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę razem z Tobą :tak:. A że chłopcy... to bardzo dobrze, moje gwiazdy będą miały w kim przebierać. :-D

Eevlee oj męczą Cię niemożebnie w tym szpitalu, a raczej szpitalach-ale to dobrze, bo trzymają rękę na pulsie. I bardzo dobrze, że nie chcesz dać się wykopać do domu. My z mężem zastanawiamy się czy na ostatniej wizycie w środę nie wymusić natychmiastowego przyjęcia do szpitala.

Gotadora żal mi Cię, że zostajesz taka biedna samiutka na tak długo:-(. No ale co Ci zostaje : zacisnąć zęby i wytrzymać.

Różyczka ja dzisiaj wycięłam sobie szablon poduszki do karmienia (to ma być podróbka tej Poduszka do karmienia bliźniąt MY BREST FRIEND (3149342842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ). Któraś z dziewczyn ma ja i bardzo sobie chwali.

Odnośnie kojców to posiedziałam trochę i odradzam te kojec QUADRA CARETERO Nowy Model 2013 kolory (3118379417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ponieważ mają słabo usztywnioną podłogę, a obciążenie (różnie mi sprzedawcy podawali) ok. 15-18 kg.
Lepsze są te do 20 kg. KOJEC BERBER HORN NOWOŚĆ +MATERAC+MISKA+MIARKA (3120069491) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lilonka jesteś po prostu niewyjęta !! Rano urodziłaś bliźnięta, a wieczorkiem już nas odwiedzasz :-). Jeszcze raz gratuluję udanych dzieciaczków. A temu lekarzowi należałoby powiedzieć coś do słuchu. Zobacz ile niepotrzebnych nerwów Ci przysporzył. Chociaż teraz, czy to ważne ? Najważniejsze są Twoje bąble całe i zdrowe i to że już są z Tobą :-)

Lilonka - ogromne gratulacje no nareszcie doczekalas sie :))) A lekarza tzreba bylo ukluc ta igla :DDD
elala - no to poznalas Elzunie, ladnie sie trzyma to prawda i ten jej maz tez, w zyciu bym nie powiedziala ze dziadek ma ponad 90 lat
eevlee - trzymaj sie dzielnie, jeszcze troszke, bardzo dobrze ze jestes pod opieka, glowa do gory i nie smutaj to dla dobra dzieciaczkow
Bibiana - gratuluje chlopcow
Onlyone, bojka - dzieciaczki super jak ja uwielbiam zdjecia blizniakow.
Dziewczynki nie idzie was nadrobic takie tempo tu narzucacie :)))

A my rosniemy. 5 miesiecy nam uderzylo

reklama
Eevlee bidoczku trzymaj sie, jeszcze troszkę...
Sade slicznosci malutkie!
Bibiana - gratuluje dwóch siusiorkow ;)
Marcikuk - ja cię krece! 5 m-cy!!!

A u nas chyba zaczyna sie zabkowanie! Gryza wszystko co wpadnie w lapki, ślinia sie i takie marudne i placzliwe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry