Witajcie
Maggi - ładny brzusio

i duży

Zaraz moje zdjęcie wkleję - myślałam że ja mam duży...
Waga mi spada - mam 9,5kg na plusie - a było już +11kg... A w pasie 107cm - czyli o jakieś 30cm więcej niż przed ciążą.
Zobacz załącznik 556487
Mamy już urządzony pokoik dla dzieci, ostatnie pranie się suszy, ciuszki do szpitala wybrane, moja torba prawie cała spakowana... I oby jeszcze z - 5-6 tygodni udało się wytrzymać. Jeszcze majciochy dokupić muszę bo mam tylko 2 sztuki i jeden biustonosz do karmienia bo też mam jeden....Nie dociera do mnie że to już TUŻ TUŻ!!!!!!!
Maluchy brykają coraz bardziej, śpi mi się masakrycznie źle...niewygodnie, do toalety wstaję często, brzuch mnie pobolewa, hemoroidy dokuczają...
Wczoraj byłam na kontrolnym ktg w szpitalu - chcieli mnie na patologię położyć bo dyżurująca lekarka stwierdziła że może mam za mało wód płodowych bo przyspieszone tętno u chłopców wyszło. Ale sama się zdecydować nie mogła - może to odwodnienie, może stres a może to normalne bo to wcześniaki by były jakby się teraz urodziły! Dodam że ktg miałam ponad 1,5 godz robione i tak mnie już brzuch rozbolał od tego ściskania że myślałam że zwariuję

Koniec końców podpisałam papier że się nie kładę na własne życzenie, dostałąm zastrzyk po którym ledwo siedzę i dziś mam iść na kontrolne ktg :/ Szyjka długa i zamnięta - 6cm ma

więc wydaje się że wszystko jest ok.
Polka ja ten sobie kupuję na "wyjścia"
Biustonosz Mama Alles BLUETTE 75 F sklep SUPER (3154984552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mierzyłam go i bardzo fajnie leży na biuście
Eevlee - super że masz coraz więcej mleka - może Maluchy jeszcze na cyca się przestawią jak będziesz często przystawiała...a jak nie to ważne że Twoje mleczko będą dostawały - każda kropelka jest ważna podobno