multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Napierajka no i oczywiście gratuluję poznania płci:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale M przemycił mi z domu
każdego dnia dają do wybory 2 lub 3 dania i to takie,że trudno się zdecydować np lasagna lub kurczak zapiekany z frytkami,Aż robiłam zdjęcia bo nikt by mi nie uwierzył:-)tutaj jest bardzo dobra opieka,bez łaski,bez płacenia za cokolwiek.dlatego bardzo chciałam rodzić drugie dziecko tutaj a nie w Polsce.
) a jak urodziłam to kazały zjeść porządny posiłek (20,5 godz rodziłam)
... najbardziej pamiętam panią obok mnie na krześle w szpitalu jak nas przyjmowali, spytała się kiedy mam termin, więc jej powiedziałam, ona zrobiła takie oczy
popatrzyła na mj brzuch i potem na swój, bo ona miała mniejszy i przyszła już rodzić ...
wtredy mam ochotę powiedzieć : nie, to tylko wzdęcia 

a też marzył mi się przynajmniej 30tc, a teraz marzę o 37-38