reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ineska nie martw się, zaraz razem go zrobimy :-)

sprawdziłam Twój kod, niestety zapisałaś sobie nie ten właściwy, bo po wklejeniu ( sprawdziłam u siebie) jest niewidoczny, musisz więc stworzyć jeszcze raz całego suwaczka, na końcu skopiuj pierwszy kod, to jest bodajże bb kod i ten kod wkleisz do treści sygnatury

( po wejściu w ustawienia, klikasz z lewej strony "edytuj sygnaturę", usuń wszystko co masz tam zapisane, może też wkleiłaś coś poniżej ?poniżej co jest napisane "obrazek w sygnaturze" nic nie wklejaj, tu ma być pusto, wklej wyżej jako tekst

Cześć dziewuszki!Nie mogę spać po tym jak wczoraj w końcu zostałam napełniona informacjami:-)Jestem trochę mało skromna więc się pochwalę:patrzcie jaki mam ładny suwaczek!!!!!

Multimama ja już myślałam że napiszesz że rodzić jedziesz, a tu 38 tydzień trzasnął :-) niezłe osiągnięcie. Na jesieni też była ciężarówka co dotrzymała do 39 plus jeszze jakieś dni. Wszystko jest możliwe. Ale statystyczne najwięcej maluchów wychodzi między 35 a 37 tc.
Ineska maluchy w brzuchu to takie "mózgojady" ale po porodzie jest jeszcze gorzej. Łapie się że wkładam kawę do lodówki, biorę coś czego nie powinnam i generalnie muszę 5 razy sprawdzać czy gaz wyłączony i drzwi zamknięte :-)

Multimama :-) wow! 38 tydzień! gratulacje!!!

Lilonka :-D to widzę,że mój m to będzie miał ze mną kłopot :-D bo ja już wcześniej zapominałam ... moje najgorsze zapomnienie to, gdy zatrzasnęłam drzwi ( mieszkaliśmy w Londynie) i przesiedziałam pod drzwiami w piżamie 8 godzin, a gdy m wrócił to pytał czemu nie zadzwoniłam, a ja przeciez telefon też zamknęłam w mieszkaniu, a nawet jakby ktoś mi użyczył to numeru nie pamiętałam :-D

Zenia trzymam kciuki za drugiego maluszka, aby krwiak się wchłonął i mały zaczął pieknie jeść &&&&&&&&&

Multimama gratulacje pięknego suwaka :-D 38 tc też bym tyle chciała mieć :tak: choć wiem, ze będzie już ciężko.

Gotadora :-D

reklama
Bibiana czyli Tobie wczoraj nic nie zdejmowali?dopiero masz się z lekarzem umówić na termin,tak?bo ja to trochę od wczoraj nie kumata jestem.A co chodzi o suwaczki to pamiętaj,że wszystko jest możliwe,więc nie trać nadziei:-):tak:

Do góry