Julianna*
szczęśliwa :)
Justyna trzymaj się dzielnie
dobrze że się wyspałaś 
Dolores to normalne że się denerwujesz, oby wszystko było dobrze ;-) powodzenia!
mila pytałaś jaki wózek wybrałam - Implast Spider (ma to co chciałam, czyli głownie 2 sztywne gondole obok siebie i mieści sie w drzwiach, można obrócić przodem lub tyłem do kierunku jazdy) i kosztował bardzo mało
właśnie przyszedł i go składamy z mężem :-) Jak dzieci podrosną to chce kupić jakiś jeden za drugim - myślę że abc design zoom.
Dziewczyny czy polecacie jakąś książkę na temat bliźniąt??
Ja czytam sobie właśnie "Bliźnięta atakują" i nawet spoko, może wy coś ciekawego czytałyście?
dobrze że się wyspałaś 
Dolores to normalne że się denerwujesz, oby wszystko było dobrze ;-) powodzenia!
mila pytałaś jaki wózek wybrałam - Implast Spider (ma to co chciałam, czyli głownie 2 sztywne gondole obok siebie i mieści sie w drzwiach, można obrócić przodem lub tyłem do kierunku jazdy) i kosztował bardzo mało
właśnie przyszedł i go składamy z mężem :-) Jak dzieci podrosną to chce kupić jakiś jeden za drugim - myślę że abc design zoom.Dziewczyny czy polecacie jakąś książkę na temat bliźniąt??
Ja czytam sobie właśnie "Bliźnięta atakują" i nawet spoko, może wy coś ciekawego czytałyście?

nawet udało mi się bez trudu i wspomagania z WC skorzystać
(powód do domu hehe) cieszę się każdą minutą dobrego samopoczucia i ładuje baterie. maluchy raz na jakiś czas pokopią się a tak jest ok.
Dobrze,że maluchy Cię nie męczą(one też zbierają siły
a teraz tak dobr
z jednej strony dobrze dla maluchów -każdy dzień to parę gram więcej. Choć nie wiem ile psychika mojego męża wytrzyma :-) a poza tym mam codziennie mam z 10 tel. czy już urodziłam - a ja się zawszę śmieje że nie jestem w trakcie ale gadać możemy. Tłumaczenie że jak bym rodziła to nie odbiorę - a jak bym urodziła to w max. 1h po porodzie każdy dostanie sms-a (tak było z małą) nie działają. Tak wiec czekamy