Justynia882
Fanka BB :)
Kasiamama
Gratulacje i zdrowi zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla was! Ale co się działo wody poszły? Czy cos innego.
A ja za waszą namową leże właśnie pod ktg decyzja co ze mną za jakąś godzinę bo jeszcze badanie i USG.2 tentna równe są ale zapis trwa. A u mnie 3 wspaniałą noc :-) i czuje się naprawdę dobrze - tego jeszcze nie było aby zgłaszać się do szpitala bo się za dobrze czuje.
Gratulacje i zdrowi zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla was! Ale co się działo wody poszły? Czy cos innego.
A ja za waszą namową leże właśnie pod ktg decyzja co ze mną za jakąś godzinę bo jeszcze badanie i USG.2 tentna równe są ale zapis trwa. A u mnie 3 wspaniałą noc :-) i czuje się naprawdę dobrze - tego jeszcze nie było aby zgłaszać się do szpitala bo się za dobrze czuje.

.
zapisy ok maluchy niby 2,8 i 2,7 ale szyjki zostało m 10% i zostaje :-/ powiedzieli ze nie wiadomo kiedy by się miało zacząć wiec zostaje :-) aby mieli mnie na oku no i oczywiście namawiają mnie na SN.

A co chodzi o sn to mnie nikt o zdanie nie pytał,ale postanowiłam wcześniej,że jeśli wszystko będzie ok z małymi i lekarze zadecydują o sn to nie będę się sprzeciwiała,zaufałam lekarzom.