Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, no chyba ze maluchy zadecydują wcześniej. Co,o,tym myślicie, bo mój maź trochę przesądny i ten termin średnio mu sie podoba.
i naprawdę dobry facet z niego :-), ja tam nie jestem przesądna, no i jest to rocznica stanu wojennego - i bym nie zwracała na to uwagi lub odwrotnie chciała bym rodzić w taki dzień
np. z córą marzył mi się 29.02 hehe a termin miałam na 18.03 ale chodziłam z rozwarciem i miałam szybciej urodzić. Wiec jak jesteś gotowa na maluchy ja bym się nie zastanawiała.
ale przyznam wam się że zaczęła mnie znów rana po cieciu boleć :-(chyba za dużo noszenia - no i codziennie po schodach góra dół (czasem nawet 2 razy) + mała znów mnie okupuje ... chyba za wcześnie na noszenie 2 fotelików
Moje chłopaczki z 32,2 tc ale poradzili sobie z wszystkim problemami. Masz ładny tc i dzieciaczki zdrowe to nie ma co wierzyć w przesądy trzeba myśleć pozytywnie i nie dopuszczać do siebie złych myśli a będzie cudownie. A data fajna 13.12.13
jak się czujesz?