Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mieszkam w okolicach Mediolanu i chodze tutaj prywatnie do gina, nie wiem czy wiesz, ale we Wloszech ciaza blizniacza jest traktowana jako zagrozona "gravidanza a rischio" i wszystkie badania usg, badania krwi, moczu sa za darmo... co wiecej w kazdym niemal laboratorium przyszpitalnym jest okienko gdzie kobiety w ciazy maja pierwszenstwo. Ja nigdy nie czekam. Badania krwi i moczu powinny byc robione raz w miesiacu, przejsc sie do lekarza pierwszego kontaktu i porozmawiaj z nim o tym. Powinnas miec robione emocromo completo i urine completo + urinocoltura. Na recepcie powinno byc wyroznione esenzione M50, to znaczy ciaza zagrozona, badania nez oplatnutella chodze panstwowo i generalnie jestem zadowolona, usg co dwa tygodnie wiec spoko tylko te wizyty ginekologiczne mnie martwia..za rzadko wedlug mnie wiec pojde w polowie maja prywatnie, tylko ze niestety wizyta kosztuje w przedziale od 80 do 150 euro w zaleznosci od lekarza..trudno.
Tak samo jesli chodzi o badanie krwi i moczu, ostatnie mialam jakos w marcu a nastepne mam sobie zrobic przed ta wizyta w czerwcu...tez bede robic za jakies dwa tygodnie na wlasna reke
Nie tak strasznie, rano to nawet zapominam, ze jestem w ciazy, dopiero po poludniu czuje troszke, najgorsze jest to ciagle sikanie i bole zeber, ale nie mam co narzekac... Waze 13 kg wiecej jak na razie, moze pozniej wkleje brzucholnutella tobie juz niedluzo brakuje jeszcze z jakis miesiac 6 tygodniale fajnie... jak sie czujesz wogole? brzuszek bardzo ciazy ?
sorki za post pod postem
ania2 chodzilam, (bo juz urodzilampauli1983
Wiesz co,mi sie wydaje która ma jaki dyżur,bo raz jak bylam to byl jakiś lekarz młody wysoki.A potem jak byłam jeszcze 2 razy to byla lekarka Irena na K....ale niemoge sobie przypomniec jej nazwiska
A Ty tez tam chodzisz??