reklama

Ciąża bliźniacza

Emilek jeszcze mogą przyspieszyć z wagą, także to nie jest powiedziane że będą małe,
Milla dlatego ja nie kupowałam r. 50 porównywałam do tych 56 i niewiele większe były, a na początku mogą miec troszkę przydługawe. Mam też owszem 50 ale to od znajomych i niewiele.

reklama
Hehe :-) Mikrogroszki - super określenie. Ja nie wiem jak to z tymi pomiarami jest bo ja też miałam mega Maluszki bo w 22tyg i 6 dniu jeden ponad 750 a drugi 613 z tym że ja jestem drobna a M jaj się urodził to 3,5kg ważył, no teraz jest duży. Tylko że mi lekarz nie powiedział że są duzi, stwierdził że w normie. Chociaż od początku twierdzi że nie będą duże bo ja jestem mała. Ciekawe co będzie za tydzień w czwartek, bo mam wizytę. Czy też będzie he mierzył i czy urosły.

Anufka u mnie też jedno dzieciątko było poprzecznie a na kolejnym usg położenie określili jako zmnienne:-). Ja jutro mam usg (22tc) i mam nadzieję że z moimi dziewczynkami wszystko jest ok. Cieszę się że je znowu zobaczę:-D.

adb7 - leci, leci... pamiętam jak dopiero co wyszłam od ginka w 5-tym tyg i zadzwoniłam do męża, że dzidziusia nie będzie. Na co on się strasznie zmartwił i zaczął mnie pocieszać. A ja na to: dzidziusia nie będzie, będą dwa!:-D myślałam że jajko zniesie przy telefonie.:rofl2: A to już 24-ty tydzień...
A swoją drogą zobaczymy ile Twoje dzieciaczki będą ważyły. Może nie będę sama z mikruskami w brzuchu:happy:

milla - rzeczywiście masz co dźwigać w tym swoim brzuchalku:-p, a to dopiero 31 tydzień... przynajmniej jak urodzisz to nie będzie się trzeba doszukiwać spod stosu ubranek i kocyków dzieci. Będzie je widać z daleka:-)

Emilek86 po tym jak czytam ile mają inne dzieciaczki, to zaczynam myśleć, że moje dziewczynki to dopiero są maleńkie, bo w 21tc jedna ważyła 386g a druga 360a. Lekarz powiedział, że wszystko jest ok i tego się trzymam. Sama jestem ciekawa ile jutro będą ważyć.

Kurcze mam nadzieję, że się córcia odwróci. Macie rację, że nie powinnam się martwić, ale same dobrze wiecie, że różne myśli nas dopadają podczas ciąży. Zawsze jest o czym myśleć. :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry