cannot
Fanka BB :)
Katherina- jak Ty wogole funkcjonujesz z takimi ciezkimi dziecmi
jestem w szoku ich wagi, musialas dobrze sie odzywiac w ciazy 
Emilek- w takim razie mi pomoz to wykonac
Od razu mowie ze korzystam z forum sciagnietego z android market specjalnie dostosowanego do telefonu wiec tu nie mam nawet opcji ustawien:/
A co do ubranek to ja nie kupowalam zadnych na sama rozmiarowke 50. Wszystkie ktore kupilam to tak jest na 50/56. Wiec moga byc minimalnie za duze na nie ale przeciez urosna lada moment . Tak mysle

Emilek- w takim razie mi pomoz to wykonac
Od razu mowie ze korzystam z forum sciagnietego z android market specjalnie dostosowanego do telefonu wiec tu nie mam nawet opcji ustawien:/
A co do ubranek to ja nie kupowalam zadnych na sama rozmiarowke 50. Wszystkie ktore kupilam to tak jest na 50/56. Wiec moga byc minimalnie za duze na nie ale przeciez urosna lada moment . Tak mysle
Ostatnia edycja:
już kiedyś pisałam że Maja w 40tyg miała 52cm i miałam tylko dla niej 56 i to była męczarnia przez pierwsze tyg, bo wszystko wypodwijane...
;-)
samych takich do 56 to będzie 5 pralek
z jednej strony to się cieszę. Teraz wszystko się uszykuje a potem będę korzystać i odkładać. Zanim zdążę to wszystko zużyć, co teraz naszykuje, to Bąki już podrosną:-) Więc zamiast zajmować się praniem bieżących ciuchów to będę szykować powoli większe. Ale mam ambitny plan
, ale to tylko parę sztuk. Reszta to 50 i 56.