reklama

Ciąża bliźniacza

Go Katherine! Go Katherine! Go Karherine! :-)
Pieknie donosza ciaza, szansa na sn, a jakby co to cc, nic tylko zazdroscic! wszystko bedzie dobrze i ani sie obejrzysz maluchy bedą tulic sie do Ciebie.
Pamietaj o aparacie i/lub kamerze :-)

I życze duzo sił, za tydzien bedziesz desperacko tęsknić za trzema godzinami snu pod rząd :-)

Trzymaj sie i nie bój, naprawdę nie ma czego :-)

reklama
Hej dziewczynki :) Jestem w 13 tygodniu ciąży bliźniaczej dwujajowej. Jestem po badaniach prenatalnych i wszystko jest dobrze.Czekam na wyniki Pappa. Jedno mnie martwi. Mam spory brzuszek i 4 kilo do przodu. Z natury jestem osobą szczupłą, filigranową i martwi mnie szybki przyrost wagi. Czy to normalne w ciąży bliźniaczej? Czy jednak nie powinno się tak tyć szybko. Moja lekarka mówi że to normalne, jednak chcę się upewnić a w necie średnio mogę coś wyszukać o tym ile inne mamy bliźniaków przybierają na wadze do 13 tygodnia. Odezwijcie się proszę... :) Buziaki

Tak czekałam na tą chwile, a teraz trochę mnie strach ogarnął. Głównie boje się o dzieci, teraz w wiadomościach tyle tych sytuacji z tymi bliźniakami było. Ale wierzę że będzie dobrze. Taki poród będzie pewnie trochę trwać, nie wiem czy w poniedziałek już będą na świecie, ale dam wam znać napewno i fotki też.

Moim dzieciaczkom sie pogorszylo :( Asia ma wylewy krwi do pluc i jej stan jest ciezki, podpieta jest do respiratpra. Wojtusia tez maja podpiac do respiratora bo zle mu sie oddycha:(

Anulfka bardzo mi przykro ale nie załamuj się. Ja cały czas wierzę w Twoje maluch i trzymam za nie mocno kciuki. Będę się za nie modlić.
Anka mam nadzieję, że to jednak nic groźnego i wszystko będzie dobrze. Daj znać jak już coś będziesz wiedzieć.
Katherine_mag jeszcze raz życzę jutro powodzenia.
Molamennai to chyba indywidualna sprawa i nie masz się co martwić. Ja w pierwszym trymestrze schudłam 2,5kg, bo non stop mnie mdliło i kompletnie nie miałam ochoty na słodycze, które uwielbiam. Do tej pory przytyłam 6,5kg i sama się zastanawiam czy to nie za mało, ale jak lekarza to nie martwi, to mnie w sumie też nie.

Anka trzymam kciuki za twoje maleństwa, oby to nie było nic groźnego

Anulfka może to chwilowy taki kryzys, wierzę że się poprawi twoim dzieciaczkom.
Będę modlić się za wasze dzieciaczki, bądźcie dobrej myśli dziewczyny./

Anulfka - bardzo smutne wiadomości:-( Przecież to takie malutkie i bezbronne Robaczki. Wierzę w to, że tamtejsi lekarze mają doświadczenie w takich przypadkach i wiedzą co robią. Trzeba ufać z całych sił, że będzie lepiej.

reklama
cześć dziewczyny,
mam do sprzedania wózek bliźniaczy babyactive twinni, kolor ultraviolet. jeśli któraś jest zainteresowana zapraszam na priva. jestem z łodzi więc chętnych z okolic zapraszam do obejrzenia na miejscu.

jestem już szczęśliwą mamą 10 miesięcznych bliźniaków, to forum pomogło mi przejść ciążę z uśmiechem na twarzy, życzę Wam takich samych wrażeń i przede wszystkim równie wielkiego wsparcia od innych mam ciężarówek!
trzymam kciuki za Wasze maleństwa, te w brzuszkach i te już na świecie (Anulfka- musi być dobrze- takie maluszki są silniejsze niż nam się wydaje, musisz w to wierzyć- trzymam kciuki za to żeby wszystko się dobrze skończyło) i strasznie trzymam za te, które zaraz rodzą!!! ja też się bałam, ale wszystko poszło dobrze i od momentu porodu wasze życie zmieni się o 180stopni :) a w kwestii tych strasznych historii z porodami- teraz wszystko jeszcze bardziej kontrolują, boją się pozwów, niestety kosztem tych dwóch sławnych przypadków z ostatnich czasów. więc- będą skakać dookoła waszych porodów i będą robić wszystko żeby nic się złego nie wydarzyło. głowy do góry i czekajcie na nową jakość życia (brak snu, zmęczenie, wypadające włosy, ALE RÓWNIEŻ wzruszenia i miłość w najczystszej postaci)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry