reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Anulfka - oszczedzaj sie teraz żeby mieć jak najwiecej siły dla dzieciaków.
Jak bym mieszkała blisko Ciebie sama z chęcią bym zawiozla Cie do nich do szpitala, bo wyobrażam sobie jaka to ciezka rozłąka:(

Milla - moje gratulacje!!;) obys szyciutko doszła do siebie po cc.

Milla- takie informacje podnoszą na duchu! Życzę spokojnej nocy i serdecznie gratuluję!!!

Anulfka- bardzo Ci współczuję ale mąż ma rację! Niepotrzeba żeby jeszcze Tobie się coś stało! Macie wystarczająco dużo stresów!

Milla -WIELKIE GRATULACJE!!! Szybko Ci poszło:-D No i waga dzieci chyba nie tak duża, jak się spodziewałaś. Brat będzie musiał szybko nadrabiać, bo siostra mu da jak troszkę podrosną:-D

Anulfka - nie masz nikogo w Krakowie? Rodzina, znajomi, rodzina znajomych, znajomi znajomych? Lepiej byłoby, gdybyś była tam nie miejscu. Chociaż na parę dni pojechać. Ani Tobie rozłąka nie służy, ani dzieciom. I one by szybciej dochodziły do siebie i Ty, gdybyś chociaż na parę godzin do nich zaglądała i była blisko. Przydałoby się u kogoś zatrzymać na parę nocek. Nie wstydź się prosić o pomoc, bo w takich sytuacjach ludzie się jednoczą i sobie pomagają. Czasem nawet obcy wyciągną pomocną dłoń nie żądając nic w zamian. Gdybym mieszkała w Krakowie, to bym Cię przygarnęła, bo na prawdę nie potrafię sobie wyobrazić co musisz czuć będąc tak daleko od dzieci i widując je raz na tydzień. Pomyśl o tym, popytaj. Nie wiem czy chodzisz do kościoła? Może ksiądz, albo siostry zakonne umiały by Ci pomóc i wskazać jakieś miejsce, gdzie mogłabyś się zatrzymać. Teraz jesteś potrzebna maluszkom jak najbliżej, a one Tobie by cała trójka szybko doszła do siebie.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Misiarska[/TD]
[TD]5 marzec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kamilasze[/TD]
[TD]12 marzec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Maya12
[/TD]
[TD]15 marzec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ter81[/TD]
[TD]19 marzec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]16 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Gabi004[/TD]
[TD]23 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]emilek86[/TD]
[TD]28 kwiecień 14 (4.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Rila[/TD]
[TD]3 maj 14 (11.04)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]25 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]Liskaaa[/TD]
[TD]14 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25;[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]Fusun[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpien 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.[/TD]
[TD]Sarenka89[/TD]
[TD]19 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień. 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dziewczyny czy jest tu jakaś księgowa lub ktoś kto się zna na pitach? Mam jedno pytanie dotyczące nadpłaty na Picie37.

Ostatnia edycja:
Milla- cudowne wiesci!! Dzieciaczki nie za male, nie za duze:) Juz nie moge doczekac sie fotek.

Szybko sie nam tu mamuski rozsypuja:)

Anulfka- musisz byc silna, zadbaj o siebie bo jak dzieci wyjda ze szpitala to Ty tez bedziesz dzialac na pelnych obrotach. One potrzebuja Twojej sily- pamietaj ze masz o kogo walczyc! Sluchaj meza i glowa do gory! Dzieci masz na prawde mega dzielne! :)

Kamilasze, Gabi- super ze po wizytach macie dobre wiesci, jeszcze troche i Wy tez podzielicie sie radosna nowina :)

witam po dlugiej przerwie,brak czasu na wszystko a srode i czwartek spedzilam w szpitalu,ale to byl zaplanowany pobyt zeby mi zrobili usg prenatalne-i wszystko jest wporzasiu z maluszkami i wczoraj po poludniu wypuscili mnie do domu.kolejna wizyta za dwa tygodnie w poradnie wiec moze dostane zdjecia z usg maluszkow ;) pozdrawiam serdecznie wszyatkie mamuski i ich maluszki :)

Mila-serdeczne gratulacje;-)super,ze wszystko w porzadku;-)
Anulfka-współczuje Ci tej trudnej sytuacji,ale mąż ma racje,musisz sie oszczedzac,bo dzieciom potrzebna zdrowa mamusia i silna,bedzie dobrze;-)
adb7-jak sie czujesz kochana,bo w tym samym czasie jestesmy,a ja juz zaczynam sie turlac,brzuch mam taki wielki,ze ledwo z łóżkja wstaje..tez tak to odczuwasz?

reklama
KPe007 zaczyna być coraz ciężej. Brzuch też mi ostatnio szybko rośnie (mam taką piłkę z przodu, z tyłu prawie nie widać że jestem w ciąży). Dziś właśnie mówiłam mężowi, że lada moment będę potrzebowała pomocy, żeby przekręcić się na drugi bok w nocy, bo już teraz nie jest to łatwe. Poza tym typowe dolegliwości zgaga, ból kręgosłupa i niestety mam jakiś ucisk, bo czasami dopada mnie rwa kulszowa. Ale poza tym to uważam, że do tej pory i tak było nieźle i nadal jest nie najgorzej, bo prowadzę normalny tryb życia, tyle że staram się więcej odpoczywać:-).
A Ty jak się czujesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry