reklama

Ciąża bliźniacza

Anulfka, wspaniałe wiadomości. Oby tak dalej.

A u mnie bez zmian, nic się nie dzieje, nic mi nie robią, nie badają, nie sprawdzają. Nie mogę doprosić się usg, a umieram z niepokoju co się dzieje z tym dziwckiem bez wód. Moja rodzina musiała ruszyć wszystkie możliwe znajomości i ostatecznie jutro mają mi zrobić usg. Mam nadzieję, że tak będzie

reklama
Dziewczyny ja już w szpitalu leżę sobie na sali:) czekam z niecierpliwością na jutrzejszy poranek. Cesarka zaplanowana na 10:30 wiec jak się rano nie odezwe to trzymajcie za nas kciuki:) Pozdrawiam Was

Fusun - brzmi to strasznie. Nic tylko krzyczeć z bezsilności. Nie wiem czy to ich olewka czy takie sa standardy w tym przypadku, ale nawet jesli to sa jakies standardy to nóż sie w kieszeni otwiera. Współczuje Ci bardzo. Nieustająco trzymam kciuki za zdrowko Twoich dzieci. Dawaj znac jak bedziesz miała siły cos popisac do nas

Anulfka - ufffffffff! To juz teraz tylko z górki, co? :)

Kamiasze - no bardzo, bardzo trzymamy kciuki! Ciekawa jestem jak sie czujesz tak na kilkanaście godzin przed. Cz nerwy sa duze. Powodzenia! Jutro szczęściaro utulisz swoje szkraby :)

Fusun - ja na Twoim miejscu to bym się chyba wypisała z tego szpitala i poszła do innego. Jak tak można w ogóle? Nie do pojęcia to jest..

Kamilasze - przespanej nocki życzę. To ostatnia noc z wielkim brzuchalkiem...:-)

Witam porannie z nową tabelką ;)

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Maya12
[/TD]
[TD]15 marzec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]ter81[/TD]
[TD]19 marzec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]16 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Gabi004[/TD]
[TD]23 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]emilek86[/TD]
[TD]28 kwiecień 14 (4.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]Rila[/TD]
[TD]3 maj 14 (11.04)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.
[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.
[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.
[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]25 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.
[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.
[/TD]
[TD]Liskaaa[/TD]
[TD]14 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.
[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.
[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.
[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.
[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.
[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.
[/TD]
[TD]Fusun[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.
[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.
[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpien 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.
[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.
[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.
[/TD]
[TD]Sarenka89[/TD]
[TD]19 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.
[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.
[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
Witajcie!

Anulfka- bardzo się cieszę że córeczka tak dzielnie zniosła operację! Teraz tylko do przodu!!! Trzymajcie się!!!

Kamilasze- dziś Twój dzień!!! Trzymam kciuki za szybki zabieg!!! Już niedługo swoje skarby zobaczysz, ale emocje?

Fusun- to nie do pomyślenia!!! Rzeczywiście może zmiana szpitala w takiej sytuacji byłaby wskazana? Jak możesz będąc w szpitalu nie wiedzieć co się dzieje z Twoimi maluszkami, a zwłaszcza z tym jednym???!!!!

Edytka- myślę ze możesz tą datę przy mnie na 11 kwietnia zmienić bo później i tak nie urodzę skoro cc zaplanowane. Oby tylko nie wcześniej!

Ja wczoraj byłam na badaniach krwi przed jutrzejszą wizytą i wyniki znowu lepsze niż ostatnio! Mój organizm chyba się przyzwyczaił i przestawił, bo i hemoglobina, hematokrytk i krwinki czerwone w górę :-) Bardzo się cieszę bo już w pewnym momencie było kiepsko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry