reklama

Ciąża bliźniacza

Fusun - czy Ty lezysz w szpitalu o 3 st referencyjnosci? Czy to szpital z dobra opinia? Teraz takie rożne historie sie słyszy, ze człowiek nabiera przekonania, ze nawet w szpitalu nie moze nikomu ufać.

Straszna rzecz Cie spotkała. Bardzo Ci współczuje. To czekanie moze wykończyć psychicznie. Zwłaszcza jak sie czeka na koniec, w taki czy inny sposób. Jesli faktycznie nic sie nie da zrobic to życze Ci bardzo duzo sił zeby przez to wszystko przejść...

reklama
Madison- idealnie pamietasz moj przypadek- swietna pamiec:)
Tak masz racje, chce rodzic w Lodzi tylko martwi mnie ta opinia mojego lekarza z nfz na lekarke prywatna:/
Myslalam ze wiedza co robia, jednak zaczynam miec watpliwosci:(

Pessar szkodzi? Rozumiem mozliwosc wystepowania czestszych infekcji ale to tylko te infekcje przemawiaja na minus u pessara?
Chyba wazne zeby donosic a infekcja zapobiegac badz leczyc.

Zwariowac idzie z tymi lekarzami, wiadomo ze nie lubia jak sie ich sprawdza ale taki laik jak ja woli sie upewnic a tymczasem zglupialam:mad:

Ale dzieki za Wasze opinie:)

Fusun- brak mi slow, nie wiem nawet jak ja bym sie zachowala w takiej sytuacji:(
Przykre wiesci otrzymalas ale moze nie wszystko jest przekreslone. Bede modlic sie o cud!!
Trzymaj sie dzielnie.

Sarenka- gratuluje chlopcow:) witaj w klubie:D

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]ter81[/TD]
[TD]19 marzec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Rila
[/TD]
[TD]11 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]Agniecha777
[/TD]
[TD]16 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Gabi004
[/TD]
[TD]23 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]emilek86[/TD]
[TD]28 kwiecień 14 (4.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.
[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.
[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]25 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.
[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.
[/TD]
[TD]Liskaaa[/TD]
[TD]14 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.
[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.
[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.
[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.
[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.
[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.
[/TD]
[TD]Fusun[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.
[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.
[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpien 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.
[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.
[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.
[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.
[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.
[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hej dziewczyny.
Ale teraz ciezko czytac i odpisywać wszystko na bieżąco:)
U mnie cc przebiegła b.dobrze po 8 godzinach wstalam i sie wykapalam. Dzis moze wyjdziemy, czekamy na obchod pediatrów. Moje dziewczynki maja zamknięte kanaliki lzowe i wczoraj była okulistka, musze wkraplac im kropelki z antybiotykiem i sprobowac przez galke oczna wycisnąć wode i zel ktora sie zebrała-bardzo to nie przyjemne:(
Druga doba była ciężka i w nocy położne podawaly im mleko modyfikowane, ale dzis już super spaly i na szczęście budzily się oddzielnie:)
Trzymajcie sie dzielnie, szczególnie wszystkie które mają jakiekolwiek problemy.

Fusun- miałam nadzieje na jakieś dobre wieści :-(I ciągle wierze, że uda się ...
Cannot- mi się wydaje, że ten lekarz to po prostu pomędrkować chciał ze względu na to, że poszłaś do innego. Nie przejmowałabym się zbytnio.
Rila, Emilek- mam znajomą, która waży 42kg, urodziła 4kę dzieci po ok 4 kg każde, więc nie wydaje mi się, aby faktycznie był wielki związek z wymiarami mamy i wagą dziecka.
Rila- ja bym się tymi wymiarami z USG nie sugerowała tak dosłownie, często zakłamują.
Emilek- pozytywne nastawienie to podstawa :tak:Czekam na wieści z dzisiejszej wizyty.

U nas ok. Tylko mam straszny problem z koncentracją :angry:Jak zdam ten semestr to będzie cud. Jedziemy dziś oglądać wózek :tak: Mam nadzieje, że jest w stanie takim jaki sugerują zdjęcia.

reklama
witam serdecznie wszystkie przyszle mamusie blizniat. czytam o was od jakiegos czasu i chcialabym dolaczyc gdyz ciaza blizniacza dotyczy takze mnie. zapewne duzo bede mogla sie od was dowiedziec ale nim przedstawie swoja historie musze o was wiecej poczytac z poprzednich postow. poki co... ppozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry