Anulfa - super, ze z Toba to był fałszywy alarm. Niesamowite, ze dzieci tak reagują na obecność mamy.
Emilek - dobrze, ze wciąż w trojpaku, trzymam kciuki za malutka.
Cannot - ja tez duzo płace za wizyte. 300 zł, z usg, bez badan. Badania robię tak gdzie mam abonament wykupiony w Enel Med lub w Medicover wiec nie place chociaz za to. Mimo pakietów w tych dwoch miejscach zdecydowałam sie prowadzić ciążę w prywatnym gabinecie, z wielu względów. Poprzednia pojedyncza prowadzilam w Enel Med i nic nie placilam. Tej lekarce ufam bardzo jesli chodzi o ciaze blizniacza. Masakra z tymi cenami. W Warszawie winduja te ceny bardzo,
Co do uplawow to w ciazy to norma ze tej wydzieliny jest duzo duzo wiecej i tak ma byc. Przyglądaj sie czy cos sie zmienia, zawsze mozesz tez prosić lekarza o sprawdzenie.
Co do przewijakow to my mamy dwa, jeden na komodzie, przy łóżeczku dzoecka, drugi w łazience taki duży na kółkach drewniany. Dla mnie to było super wygodne rozwiazanie, do tej pory korzystamy z tego w lazience. Rodzilam latem, a mimo to komfortowe było dla mnie, ze nie przenosilam dziecka do innego pokoju po kąpieli.
Te mocowane do ściany i składane to fajny patent, ale trzeba sie upewnić czy łatwo sie otwierają, najlepiej jedna ręka.