• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża bliźniacza

Fusun tak strasznie mi przykro. Trzymam kciuki za twoją córkę i zobaczysz będzie dobrze. Jej siostrzyczka czuwa teraz nad nią.
Anulfka strasznie się cieszę że twoje skarby tak świetnie sobie radzą.

reklama
Fsun tak bardzo mi przykro. Swiatelko dla twojego aniolka
[*] niech czuwa nad siostrzyczka.

Przepraszam ze dopiero teraz daje znac co na wczorajszej wizycie. Wczoraj napisalam na fb bo mialam latwiejszy dostep z telefonu. U nas nie jest zbyt dobrze. Mia wazy tylko 251g i ma dosc znaczna redukcje pkynu owodiowego, Lilly wazy 330g i ma lekka redukcje plynu owodniowego. Redukcja plynu wynika prawdopodobnie z niewydolnosci lozyska z powodu tego mojego zasranego cisnienia. Mam nakaz lezenia do konca ciazy, moge wychodzic tylko do toalety. Jutro ide po L4. A zeby tego byo malo to dzisiaj wstalam z mega bolem glowy i myslalam ze znowu cisnienie mam ale na szczescie bylo normalne. Musze wytrzymac do 26 tygodnia. To bedzie moje najgorsze 5 tygodni w zyciu. Najwazniejsze ze anatomicznie z malenstwami wszystko jest ok no i wazne ze plyn owodniowy mi sie nie saczy.Wczoraj sobie poplakalam z dobra godzine po tym usg i od powgou do domu tylko leze.

Fusun dla malego Aniołka [*]

Anulfka to swietne wiesci ;) Twoje dzieciaczki pokazuja ze walka ma sens !

Domi88 nie martw sie tu jest mnostwo mam ktore leza, nie mozesz sie denerwowac i plakac, najwazniejsze ze dziewczynka ma wody, powiedz mi czy to sa jednojajowe dwuowodniowe dziewczynki czy maja osobne lozyska ?

Ja za tydzien mam dopiero wizyte badanie polowkowe i wtedy bede spokojniejsza bo aktualnie po tym wszystkim co czytam mam duuuzego stresa ...

Dwujajowe, dwuowodniowe... Ja znowu w szpitalu tym razem mam ucisk z klatce piersiowej i ciezko mi sie oddycha...jeszcze przy badaniu moczu jakas infekcja wyszla... Rece mi opadaja

Nie wiem jakim cudem, ale ostatnio kilka stron pominęłam.
Rila gratuluję najmocniej i dużo zdrówka całek trójce życzę :-D
Edytka no widzisz gdzieś przeoczyłam, że jednak będziesz miała wcześniej ten wózek. Całe szczęscie :tak: Kolor to pewnie szybko wymienią ;-)
Dagos no to super, że będzie parka :tak:
Madison ja teraz biorę co drugi dzień żelazo i tak samo witaminy. Na razie odpukać działa. Może też tak spróbuj.
A-nka ja dopiero jutro będę miała cukier badany. Oby nic tam się nie działo, bo z tego co widzę to nie jesteś jedyną której to skacze bez konkretnych powodów i kolejny stres niepotrzebny gotowy :crazy:
Iwizara tak dostałam, dzięki. Pytałam, bo coś mi przeczucie mówiło, który to lekarz może być. No i strzał w 10tkę :tak: Byłam u niego na połówkowym podczas urlopu w Pl. Wyczytałam gdzieś, że jest bardzo dobry i wykrywa wszelkie nieprawidłowości więc zgłosiłam się do niego, bo nie miałam przezierności badanej wcale wtedy kiedy był na to czas. Nie zauważył żadnych nieprawidłowości na całe szczęście :tak:Zanim wyjechałam do Irl to mieszkałam w Trzebnicy
Fusun bardzo, bardzo mi przykro :-( Trzymaj się jakoś, bo jesteś potrzbna drugiej córeczce.
Anielka ja mam podobnie, tak wchodzę i czytam i zastanawiam czy znowu nic się żadnej nie stało :-( I przez to sama mam czarne myśli.
Anulfka świetnie, że maluszki coraz silniejsze :tak:
Domi88 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.

Jutro mam wizytę. Martwię się bardzo o te wody, oby były w normie :baffled:

Fusun -
[*] dla Aniolka. duzo sil dla ciebie i zdrowka dla drugiej coreczki.. niech siostrzyczka nad nia czuwa. nie poddawaj sie kochana...

Domi - widze ze my to mamy ten sam problem z cisnieniem. moja ciaza tez jest dwujajowa dwuowodniowa. ja od poczatku ciazyy jestem na L4 i mam zalecone lezenie z tym ze teraz juz moge wyjsc na spacery. ale sie ograniczam. a przed ciaza tez mialas nadcisnienie?? bierzesz jakies leki bo ja mam Dopegyt 250mg 3x1. mam male problemy z sercem przez moja chorobe. szybko sie mecze i trudniej sie oddycha a przy ciazy tym bardziej... trzymam kciuki za ciebie.

Dziekuje za odpowiedzi w spraawie luteiny.

my już się przeprowadziliśmy, jestem wykończona tym wszystkim, a jeszcze kilka kartonów zostało do rozpakowania, ale sobie rozłożę na kilka dni :) muszę popatrzeć co już mamy dla dziewczynek a co jeszcze trzeba kupić
ciekawe jak tam u Gabi

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]16 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]25 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
Edytko - tylko sie nie przemeczaj zbytnio. Fajnie ze jestescie juz po przeprowadzce :) nowe miejsce dobrze Wam zrobi. zdrowka zycze :)

dziewczyny czy ktoras jest po badaniu AFP?? Mam je wykonac w przyszlym tygodniu. czy mozecie mi przyblizyc cos na jego temat? z gory dziekuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry