reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

Fusun naprawdę bardzo mi przykro.:-( Postaraj się teraz być silna, Wiem, że to na pewno bardzo trudne. Ściskam Cię mocno.
[*]
[*] dla Aluni i Lenki

reklama
Cannot - gratuluje Franka i Antosia. dobrze ze udalas sie wtedy do tego szpitala. ciesze sie z dobrych wiesci o dzieciaczkach.super ze maluszki tak fajnie wcinaja :) chlopaczki silne - dadza rade.twoja obecnosc bardzo im w tym pomaga. Staraja sie dla mamusi bo chca jak najszybciej byc juz raem z nia w domku :)

Paulineczka - problemy zdrowotne mam od 2007 roku. biopsja nerki w 2009 potwierdzila chorobe Toczen :( zajela mi wtedy nerki.. a teraz juz nawet serce.
przykro mi ze wyszla u ciebie cukrzyca ciazowa :(wierze ze jesli bedziesz sie kontrolowac i trzymac odpowiedniej diety to bedzie wszystko w normie.choc wiem ze w ciazy trudno sie opanowac jesli chodzio smakolyki :) slodycze jednak niezawsze sa powodem podwyzszonego cukru we krwi.pamietaj ze wiekszosc produktow w dzisiejszych czasach jest docukrzanych o czym nie mamy pojecia a najwiecej owoce i soki maja cukrow. ja mam ten problem z dieta bezsolna ze wzgledu na te moje nerki.musze uwazac na zawartosc soli w produktach no ale np z wedlina juz ciezej bo w sklepie nikt mi nie powie jaka ma zawartosc soli kielbasa czy plaster wedliny :/ zanim cos kupie sprawdzam zawartosc soli na opakowaniu. taki juz nalog mam :)
a_nka - wypoczywaj duzo..kiedy tylko masz okazje. teraz ci tego trzeba najweicej.
hehe dobrego okreslenie uzyl ten lekarz ze spore twoje dzieciaczki sa :) ja mam za 2 tyg usg. ciekawe czy tez tak ladnie beda wazyly no i mam nadzieje ze dowiem sie o ich plci :)

KPo007 - trzymam za was kciuki. juz niedlugo bedziesz miala bobaski przy sobie :)

Gabi004- gratulacje!!!!!!!! wszystkiego naj dla dzieciaczkow :):)

Gosia.82 - witaj Gosiu. ja tez z tych do ktorych chyba nie do konca dotarlo ze beda bliznieta.. ale powoli powoli mysle ze dotrze :)

Fusun - kochana jest mi niezmiernie przykro :( nie mam dla ciebie slow pocieszenia bo z doswiadczenia wiem zedopoki sama z siebie nie wyrzucisz zalu i sie nie wyryczysz to sobie nie pomozesz. sluchaj rad psychologa. a pamietaj za masz tu nas forumowiczki i zawsze mozesz sie odezwac. nie mozesz sie tak latwo poddawac.bede sie modlic za twoje coreczki:)

adb7 - najwazniejsze ze wszystkie parametry u dziewczynek sa prawidlowe.na wadze zapewne pozniej przybiora odpowiednio :)

Madison - super wiadomosci z tego usg polowkowego u ciebie.zakupy to najlepsze co nas czeka podczas ciazy wiec kupuj, kupuj :)

Majeczka - zdrowiej szybciutko..dobrze ze twojej corci nic powaznego sie nie stalo. Dbaj o siebie...

pozdrawiam was wszystkie...

Fusun- mam lzy w oczach... [*] [*] strasznie mi przykro.
Nie zamykaj sie w sobie, wyplacz sie, porozmawiaj z kims zaufanym, nie chowaj uczuc.
...

Dziewczyny w nocy miałam troszkę problemów, a jako że mieli dziś wynik posiewu z pochwy to założyli mi już pessar. Lekarka powiedziała, ze jak będziemy leżeć to do 30tygodnia powinniśmy dotrzymać.

trzymajcie proszę kciuki. Dziś szyjka 21mm.

adb7, wiesz pessar zakładała mi lekarka dyżurująca i ona powiedziała, że nie będzie decydować o wypisaniu mnie.
W poniedziałek będą sprawdzać czy tam w środku jest ok i będzie moja lekarka to wtedy się okaże.
Narazie szpital i leżący tryb życia.

A dziś moja pannica kończy trzy latka :-) jak ten czas leci!!

reklama
Do góry