Cannot - gratuluje Franka i Antosia. dobrze ze udalas sie wtedy do tego szpitala. ciesze sie z dobrych wiesci o dzieciaczkach.super ze maluszki tak fajnie wcinaja

chlopaczki silne - dadza rade.twoja obecnosc bardzo im w tym pomaga. Staraja sie dla mamusi bo chca jak najszybciej byc juz raem z nia w domku
Paulineczka - problemy zdrowotne mam od 2007 roku. biopsja nerki w 2009 potwierdzila chorobe Toczen

zajela mi wtedy nerki.. a teraz juz nawet serce.
przykro mi ze wyszla u ciebie cukrzyca ciazowa

wierze ze jesli bedziesz sie kontrolowac i trzymac odpowiedniej diety to bedzie wszystko w normie.choc wiem ze w ciazy trudno sie opanowac jesli chodzio smakolyki

slodycze jednak niezawsze sa powodem podwyzszonego cukru we krwi.pamietaj ze wiekszosc produktow w dzisiejszych czasach jest docukrzanych o czym nie mamy pojecia a najwiecej owoce i soki maja cukrow. ja mam ten problem z dieta bezsolna ze wzgledu na te moje nerki.musze uwazac na zawartosc soli w produktach no ale np z wedlina juz ciezej bo w sklepie nikt mi nie powie jaka ma zawartosc soli kielbasa czy plaster wedliny :/ zanim cos kupie sprawdzam zawartosc soli na opakowaniu. taki juz nalog mam

a_nka - wypoczywaj duzo..kiedy tylko masz okazje. teraz ci tego trzeba najweicej.
hehe dobrego okreslenie uzyl ten lekarz ze spore twoje dzieciaczki sa

ja mam za 2 tyg usg. ciekawe czy tez tak ladnie beda wazyly no i mam nadzieje ze dowiem sie o ich plci
KPo007 - trzymam za was kciuki. juz niedlugo bedziesz miala bobaski przy sobie
Gabi004- gratulacje!!!!!!!! wszystkiego naj dla dzieciaczkow

Gosia.82 - witaj Gosiu. ja tez z tych do ktorych chyba nie do konca dotarlo ze beda bliznieta.. ale powoli powoli mysle ze dotrze
Fusun - kochana jest mi niezmiernie przykro

nie mam dla ciebie slow pocieszenia bo z doswiadczenia wiem zedopoki sama z siebie nie wyrzucisz zalu i sie nie wyryczysz to sobie nie pomozesz. sluchaj rad psychologa. a pamietaj za masz tu nas forumowiczki i zawsze mozesz sie odezwac. nie mozesz sie tak latwo poddawac.bede sie modlic za twoje coreczki
adb7 - najwazniejsze ze wszystkie parametry u dziewczynek sa prawidlowe.na wadze zapewne pozniej przybiora odpowiednio
Madison - super wiadomosci z tego usg polowkowego u ciebie.zakupy to najlepsze co nas czeka podczas ciazy wiec kupuj, kupuj
Majeczka - zdrowiej szybciutko..dobrze ze twojej corci nic powaznego sie nie stalo. Dbaj o siebie...
pozdrawiam was wszystkie...