reklama

Ciąża bliźniacza

Jakoś się poprzekręcały te zdjęcia:-( mam nadzieję jednak, że coś zobaczycie.
Dzisiaj trzeci dzień w domu. Nie było mnie miesiąc i jakoś trudno mi się odnaleźć i jakoś wszystko ogarnąć. Do tego nowa rola jako mamy zabiera mi większość czasu. Odciągam mleko, karmię, zmieniam pieluchy i śpię 3h na dobę. Powoli jednak do mnie dociera, że już nie jestem w ciąży. Brakuje mi brzuszka i trochę tęsknię za nim, ale wtedy patrzę na swoje dzieci i nie mogę wyjść z podziwu jakie szczęście mnie spotkało.
Dobra, kończę właśnie odciąganie mleka i idę zrobić prasowanie. Miłego wieczoru życzę:-)

reklama
Emilek śliczne maluchy!!!!! Oby zdrowo rosły, wszystkiego dobrego dla Was. Podobne chyba do siebie.

Ja właśnie dziś stwierdziłam, że bardzo jestem ciekawa moich córeczek ale też chętnie pochodziłabym z brzuszkiem jeszcze ze 3 miesiące. Pierwszy raz będę mamą i nie będę ukrywać, że mam wiele obaw, czy sprawdzę się w tej roli i czy podołam:tak:.

edytka - prasujemy na zmianę z mężem;-) właśnie mnie zmienił i mogę chwilę odsapnąć:cool2:

Adb - dasz radę. To jest instynkt. U mnie też pierwsze dzieci a jakoś daję radę. Wczoraj pierwszy raz ich kąpałam. Nie miałam pojęcia jak, bo nikt mnie tego nie uczył. Zrobiłam tak, jak podpowiadał mi instynkt. No i źle nie wyszło:-)

Dolores- dlugo już tak masz z tymi rewolucjami krokowymi? Bosz już nie wiem jak to opisac :baffled:
Madison- do konca to zmienia pozycje jeszcze wiele razy, wiec nie ma co się sugerowac. Waga rzeczywiscie identyczna- super, powod do braku stresu na pewno :tak:
Emilek- cudne bobasy i nie wiem czy tylko na zdjeciu, ale strasznie do siebie podobne :tak::tak:
Ineska- może sprobuj jeszcze Biooil, jak chcesz cos bardziej tlustego.
Adb- u mnie to druga ciaza, ale tamta to ponad 6 lat temu i nic z niej nie pamietam, opieka tez się stresuje jakby to pierwsze dzieci były.

reklama
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Agniecha777
[/TD]
[TD]16 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]17 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]24 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.
[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.
[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.
[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.
[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.
[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.
[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.
[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

w tym tygodniu będzie dużo zmian w tabelce :) ciekawe jak tam u Kasi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry