reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

Jakoś się poprzekręcały te zdjęcia:-( mam nadzieję jednak, że coś zobaczycie.
Dzisiaj trzeci dzień w domu. Nie było mnie miesiąc i jakoś trudno mi się odnaleźć i jakoś wszystko ogarnąć. Do tego nowa rola jako mamy zabiera mi większość czasu. Odciągam mleko, karmię, zmieniam pieluchy i śpię 3h na dobę. Powoli jednak do mnie dociera, że już nie jestem w ciąży. Brakuje mi brzuszka i trochę tęsknię za nim, ale wtedy patrzę na swoje dzieci i nie mogę wyjść z podziwu jakie szczęście mnie spotkało.
Dobra, kończę właśnie odciąganie mleka i idę zrobić prasowanie. Miłego wieczoru życzę:-)

reklama
Emilek śliczne maluchy!!!!! Oby zdrowo rosły, wszystkiego dobrego dla Was. Podobne chyba do siebie.

Ja właśnie dziś stwierdziłam, że bardzo jestem ciekawa moich córeczek ale też chętnie pochodziłabym z brzuszkiem jeszcze ze 3 miesiące. Pierwszy raz będę mamą i nie będę ukrywać, że mam wiele obaw, czy sprawdzę się w tej roli i czy podołam:tak:.

edytka - prasujemy na zmianę z mężem;-) właśnie mnie zmienił i mogę chwilę odsapnąć:cool2:

Adb - dasz radę. To jest instynkt. U mnie też pierwsze dzieci a jakoś daję radę. Wczoraj pierwszy raz ich kąpałam. Nie miałam pojęcia jak, bo nikt mnie tego nie uczył. Zrobiłam tak, jak podpowiadał mi instynkt. No i źle nie wyszło:-)

Dolores- dlugo już tak masz z tymi rewolucjami krokowymi? Bosz już nie wiem jak to opisac :baffled:
Madison- do konca to zmienia pozycje jeszcze wiele razy, wiec nie ma co się sugerowac. Waga rzeczywiscie identyczna- super, powod do braku stresu na pewno :tak:
Emilek- cudne bobasy i nie wiem czy tylko na zdjeciu, ale strasznie do siebie podobne :tak::tak:
Ineska- może sprobuj jeszcze Biooil, jak chcesz cos bardziej tlustego.
Adb- u mnie to druga ciaza, ale tamta to ponad 6 lat temu i nic z niej nie pamietam, opieka tez się stresuje jakby to pierwsze dzieci były.

reklama
1.
Agniecha777
16 kwiecień 14
2.
Adb717 kwiecień 14
3.
Paulinka_uk24 kwiecień 14
4.
Kaśka902 maj 14
5.
KPe00715 maj 14
6.
Iwizara20 maj 14
7.
Dolores3231 maj 14
8.
Edytka8418 czerwiec 14
9.
Paulineczka24 czerwiec 14
10.
Dagos29 czerwiec 14
11.
Gosia.8217 lipiec 14
12.
Anielka2 sierpień 14
13.
Domi888 sierpień 14
14.
Madison13 sierpień 14
15.
Majeczka8415 sierpień 14
16.
Sarenka89
19 sierpień 14
17.
Alicja323 wrzesień 14
18.
Ineska19845 wrzesień 14
19.
perelka060918 wrzesień 14
20.
a_nka20 wrzesień 14

w tym tygodniu będzie dużo zmian w tabelce :) ciekawe jak tam u Kasi :)

Do góry