reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dzisiaj pierwszy raz od dluzszego czasu bede spac spokojnie, jestem przeszczesliwa ogromny kamien spadl mi z serca, teraz musi byc juz tylko dobrze. Dziekuje wam za wsparcie

Sarenka w srode mam dopiero usg, ja badanie dna dziewczynkom robilam prywatnie. Jesli chodzi o wage malych to ja niezbyt wiele moge zrobic napewno nie jest to TTTS lekarze twierdza zemoze to byc IUGR a niestety w takiej sytuacji ja moge sie tylko modlic zeby ksiezniczki ladnie rosly nic wiecj mi nie pozostaje leze i odpoczywam od 4 tygodni juz nie wstaje z lozka prawie wcale.

Domi to super wiesci:-) u mnie byl IUGR ttts nie mialam ale jak sie urodzili to roznica wagi wynosila 200 g teraz to najwazniejsze zeby rosly i jak najdluzej siedzialy brzuchu i bedzie wszystko dobrze:-)

Cannot jestem w szoku. Bardzo, bardzo mi przykro.
[*] dla Twojego synka.

KPe gratulacje. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Chłopcy mają ładną wagę. Moim dziewczynkom jeszcze daleko do tej wagi.

A my wczoraj wieczorem wróciłyśmy do domu. Już miałam serdecznie dość szpitala i opieka nad dwójką w szpitalnych warunkach też nie jest łatwa. Teraz na nowo próbuję zorganizowac nasze życie w domu. Na szczęście pomaga mi mama. Forum staram się w miarę możliwości czytać. Mam nadzieję, że wkrótce będę już lepiej zorganizowana i będę częściej zaglądać.
A oto moje królewny (od lewej Hana i Nadia):
DSC_0096.jpg

Załączniki

• DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 114
Adb7 śliczne córeczki. Dużo zdrówka wam życzę;-)

A to zdjęcia moich "kluseczek" z niedzieli. Ważą już Wojtuś( w pasiakach) 2260g, a Asieńka ( na różowo) 1895g.

asia20,04.jpgwojtus20,04.jpg

Załączniki

• asia20,04.jpg
    asia20,04.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 122
  • wojtus20,04.jpg
    wojtus20,04.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 116
adb ale masz cukiereczki, super ze juz w domku :-) :-)
anulfka podziwiam za kazdym razem twoje malenstwa. wojtus to na zdj juz kawal chlopa hehe, jak wrocicie do domu to rece juz beda bolaly od noszenia ;) a asienka biedulka jeszcze troche czasu potrzebuje, no ale to w koncu kobieta ;)

reklama
Domi trzeba być dobrej myśli, może drugi dzieciaczek dogoni z wagą ;)
adb ale słodziaczki :)
anulfka super Twoje dzieciaczki rosną, trzymam kciuki oby tak dalej :)
a ja właśnie się szykuję na imprezę urodzinową, co prawda urodziny miałam 3 tyg temu ale nie chciałam robić imprezy w poście, więc dzisiaj się bawimy, ciekawe czy dam radę potańczyć trochę :) a urodziny okrągłe 30-te :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry