Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nojo najlepiej znalesc specjaliste do konkretniej ciazy ja we wczesniejszej mialam lekarza ktory prowadzil ciaze jednokosmowkowe I wieloplodowe nie wiem jaka ty masz ciaze ja teraz mam dwa lozyska ale ze wzgledu ze u mnie jest tak a nie inaczej mam tego samego lekarza uwazam ze powinien taki lekarz za glupie tekst to dostac jakas kare albo wyleciec z pracy oni nie sa nadludzmi a nie jakimis bogami a czesto sie za takich uwazaja ehhh a co do badania ginekologicznego to w dwoch ostatnich ciazach ani razu mnie nie badano ginekologicznieIneska co za lekarz szok normalnieNojo najlepiej znalesc specjaliste do konkretniej ciazy ja we wczesniejszej mialam lekarza ktory prowadzil ciaze jednokosmowkowe I wieloplodowe nie wiem jaka ty masz ciaze ja teraz mam dwa lozyska ale ze wzgledu ze u mnie jest tak a nie inaczej mam tego samego lekarza uwazam ze powinien taki lekarz za glupie tekst to dostac jakas kare albo wyleciec z pracy oni nie sa nadludzmi a nie jakimis bogami a czesto sie za takich uwazaja ehhh a co do badania ginekologicznego to w dwoch ostatnich ciazach ani razu mnie nie badano ginekologicznie