reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Anielka, dziekuje za przekazanie wiadomosci. Dziekuje za kciuki bo przydadza sie dla moich ksiezniczek. Przepraszam ze wepchnelam sie,wam w kolejke. Najwazniejsze ze moje kruszynki sa bardzo silne i lekarze sa mega zadowoleni z ich postepow. Sa takir malenkie. Mia ma 29cm a Lilly 32cm. Zdjecia wgram pozniej jak maz mi tableta przyniesie bo z telefonu nie bardzo umiem

Ostatnia edycja:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]dagos[/TD]
[TD]27 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]edytka84[/TD]
[TD]3 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]darunia0712[/TD]
[TD]11 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]Gosia.82[/TD]
[TD]17 lipiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
[/TD]
[TD]santini
[/TD]
[TD]27 lipiec 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.
[/TD]
[TD]Ineska1984[/TD]
[TD]5 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.
[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]13 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.
[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.
[/TD]
[TD]nojo[/TD]
[TD]30 październik 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.
[/TD]
[TD]cat4[/TD]
[TD]17 listopad 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

a mnie połamało;/ zatkany nos, boli gardło i wszystkie mięśnie;/ mam nadzieję że poradzę sobie domowymi sposobami bo do lekarza nie dam rady iść, a jutro wizyta, będzie mi ciężko tam dotrzeć;/

Domi- gatulacje Mamusiu :-) życzę dużo zdrowia, samych słonecznych w sercu najbliższych dni. Niech corcie ładnie przybierają na wadze, niech nabierają sił.
Edytka- nie daj się wirusowi, osłabienie nie jest Ci teraz potrzebne, może to tylko krótkotrwały kryzys i bunt organizmu.
A ja byłam wczoraj na 3 usg prenatalnym. Malutkie osiągnęły wagę 1400, parametry w normie, przepływy również, łożysko nadal nisko. Wróciłam niepocieszona, bo było to usg 3d, ale małe nie pokazały twarzyczek, więc zobaczę je po porodzie. Od soboty walczę z potwornym bólem zęba, a wizyta dopiero w czwartek, brrr. Nie wiem jak wytrzymam.
Anielka- widzę, że jesteśmy w podobnym wieku ciazowym, jak Twoje kruszynki?
Pozdrawiam wszystkie.

Lista się kurczy ;) ale są już Nowe dziewczyny, nie wszystkie terminy porodu podały. Domi gratuluję córeczek, dobrze, że są silne, życzę im szybkiego przybierania na wadze i nabierania sił. A Tobie Domi również zdrówka i radości z córek. Też bym chciała córki, syna mam :) a jak dwóch ancymonów mam w brzuszku, to będzie dom pełen mężczyzn i ja...no jak rodzinka.pl ;) Edytko trzymaj się Kochana, może syrop z cebuli sobie zrób lub czosnku, do tego herbatka z syropem z malin lub kwiatu czarnego bzu. Jak byłam chora to mi pomagało. Adb czy na starynkiewicza mają dobry sprzęt do usg?

domi, duzo zdrowka dla dziewczynek i sil dla ciebie

edytka a ty gdzie sie tak zalatwilas?

cat, a ty jak ksiezniczka bedziesz ;) sami faceci to chyba wyzwanie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry