darunia0712
Fanka BB :)
no wlasnie to jest to nie wiadomo ktore sie rusza. Mnie sie wczoraj wydawalo, ze rusza sie tylko corka, w nocy czulam, ze synek tez daje znac o sobie. Ogolnie ostatnio martwi mnie ta kwestia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze u mnie jest tak samoIneska ja tylko z lewej strony czułam ruchy bo jedna była tak ułożona ze z prawej strony byly jej plecy
ABC Zomm
- MAŁE wychyłowe kubełkowe sportówki
- trudny dostęp do kosza, przy wpiętych gondolach praktycznie go nie ma tylko z boku
- prawnie nie możliwe jest nim zjechać podjazdem przy schodach
- starsze dzieciaki same do niego nie wsiądą
- brak oryginalnej torby
-wysoka cena
+ możliwości jady twarzą do rodzica
+ foteliki i sportowki można wpinać w dowolną stronę
+ TWARDE DUŻE GONDOLE dla mnie naj wiekszy plus !!!! dla mam zimowych chyba niezbędne
+ możliwości wpięcia fotelików (ta opcja co prawda jest już mi nie potrzebna)
+osobne budki, długość ok budka
+ średni gabaryt po złożeniu
X-LANDER
+ w X-landerze rozkładane paskiem (pasek nie taki straszny) rozkładane do od 165-170 stopni
+ w x -landerze łatwiejszy dostęp do kosza,
+ łatwiej się zjeżdża/wieżdża na podjazdy przy schodach
+ dziecko może samo wsiadać jak jest starszę
+ oryginalna wpinana torba na zaczepy do tapicerki wózka (nie na pasku), nie spada nie uderza o nogi
+większe niż w ABC sportowki jeśli chodzi o zimę nie wiem czy bym z roczniakim w kombinezonie + śpiworek wbiła się w ABC
+CENA ok 1600 nowy - używany 900, ABC z fotelikami i gondolami nowy ponad 4 tys, używany 2000
-brak możliwości jady twarzą do rodzica
- nie przemienna rączka
-miękkie gondole
-brak możliwości wpięcia fotelików (ta opcja co prawda jest już mi nie potrzebna)
-stosunkowo krótka budka
-wielki po złożeniu
* jeden i drugi mieści mi się w zwykłych drzwiach choć ABC wygodniejszy do lekarza
* prowadzą się równie lekko może X-lander ciupinkę lżej ale za to trzeba celować na cm w drzwiach.
* kosze maja podobna pojemność, w x-landerze na plecach sportówki są siatki ja tam kocyki chowam by nie leżały np. w piachu w koszu(dla mnie fajny patent)
Takie moje porównanie :-)