madziawse7
Fanka BB :)
Wiesz co u mnie lekarz tak wystawił skierowanie żeby poród przypadł na dzień w którym ma dyżur, skierowanie miałam na sterydy i do planowego cc, były na IP ze mną kobiety które na dziś mają skierowanie na cesarke.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i juz siara się w jednym pojawiła ......Właśnie obok mnie kobieta rodzi.. Hmm aż mnie ciąży przechodzą, słyszę każde słowo nie mówiąc o krzykach .
luska884 to nie zapomnij sie pochwalic jak maluchypowiem ci ze mi juz coraz ciezej;/ rece i stopy puchna gdzie rąk nawet w pięść nie mogę zacisnąć a gdzie tam do rozwiazania ale nic musze przetrwac wazne ze z dzieciakami wszystko dobrze
![]()
Mimula ja bylam 5 tygodniu ciazy w szpitalu na patologi też z powodu plamienia, z tym że jeszcze nie wiedzieli że to ciąża bliźniacza. U mnie problemem było nie wykrywalne echo serca gdzie lekarz powiedział ze już powinno być no ale nic wyszlam po ponad tygodniu poszłam do sowjego lekarza i owszem bicie serca było nawet dwatakże nie przejmuj się
![]()