reklama

Ciąża bliźniacza

Ja z bliźniętami przytyłam 13kg, do dzis - 7 miesięcy po porodzie - mam wciąż 8kg na plusie. Czekam na koniec karmienia piersią, wtedy zacznę sie odchudzać.
W pierwszej pojedynczej ciąży przybrałam 18kg.

Co do rozstępów - nie wierzę w żadne kremy, nawet najdroższe i najbardziej reklamowane. Z pierwszym dzieckiem cudowałam z palmersami i innymi cudami a i tak miałam rozstępy. Z bliźniętami tez smarowałam sie 2 razy dziennie, kupowałam zwykle balsamy i miałam parę rozstępów. Balsam stosowałam od poczatku ciąży.
Wszystko zalezy od kobiety i jej stanu. Jak ma miec rozstępy to będzie miała, krem może Ew. Zmniejszyć ich ilość

reklama
Cześć, jak się dzisiaj macie?
Mnie bierze przeziębienie, pije codziennie wyciśniętą cytrynę z imbirem, ale nie bardzo pomaga. Jakoś bez sił jestem i jeszcze ta szarość za oknem mnie przytłacza. Chłopaki mi się wypinają brzuchem, śmiesznie to wygląda, tylko zastanawiam się czy to główka czy dupka :D

Bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży? Jeśli tak, to jakie?

Hej dziewczyny :)
Mam nadzieje że i ja mogę do Was dołączyć :)widzę że jest tutaj nas troszkę. Tak piszecie o wadze wiec ja chyba jestem największy kloc:) miałam 85 kg teraz 91:( do tego jestem leżąca (skracanie szyjki i założony szewek w 23 tc) i jeszcze przyplatala mi się cukrzyca i jestem na insulinie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry