Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj BeataMam bliźniaki jednojajowe, tak samo jak Ty dwuowodniowe, jednokosmówkowe, 25 tydzień. Bliźnięta to na pewno obciążenie, ale nie nastawiaj się źle ani nie bój się. Dopóki z dziećmi w brzuchui jest wszystko OK, to tak naprawdę jakoś się brnie do przodu, mimo stresów, bólu różnych dziwnych części ciała, zadyszki i coraz ogromniejszego brzucha. A to, że trzeba na siebie uważać i wyluzować z wieloma sprawami, a czasem jakiś przejściowy dół dopadnie - to jasne. U mnie do tej pory na szczęście nie wystąpiły żadne komplikacje typu ttts, szyjkę mam długą i twardą, więc mogę się uważać za szczęściarę. Najważniejsze, to mieć naprawdę dobrego lekarza, któremu się ufa zarówno prowadzącego, jak i specjalistę, który wykona usg genetyczne. Mi to bardzo pomogło o tyle, że jak lekarz mi mówił, że jest w porządku, to już nie miałam dalszych rozkmin w domu czy aby na pewno nic złego się nie dzieje
![]()
...
Margaret czyli my teraz mamy "najstarsze" ciążę? Czy jest jeszcze któraś z bardziej zaawansowana?
ich mama to się dopiero zdziwiła co ? ;-)
a składy mieszane?