Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj BeataMam bliźniaki jednojajowe, tak samo jak Ty dwuowodniowe, jednokosmówkowe, 25 tydzień. Bliźnięta to na pewno obciążenie, ale nie nastawiaj się źle ani nie bój się. Dopóki z dziećmi w brzuchui jest wszystko OK, to tak naprawdę jakoś się brnie do przodu, mimo stresów, bólu różnych dziwnych części ciała, zadyszki i coraz ogromniejszego brzucha. A to, że trzeba na siebie uważać i wyluzować z wieloma sprawami, a czasem jakiś przejściowy dół dopadnie - to jasne. U mnie do tej pory na szczęście nie wystąpiły żadne komplikacje typu ttts, szyjkę mam długą i twardą, więc mogę się uważać za szczęściarę. Najważniejsze, to mieć naprawdę dobrego lekarza, któremu się ufa zarówno prowadzącego, jak i specjalistę, który wykona usg genetyczne. Mi to bardzo pomogło o tyle, że jak lekarz mi mówił, że jest w porządku, to już nie miałam dalszych rozkmin w domu czy aby na pewno nic złego się nie dzieje
![]()
...
Margaret czyli my teraz mamy "najstarsze" ciążę? Czy jest jeszcze któraś z bardziej zaawansowana?
ich mama to się dopiero zdziwiła co ? ;-)
a składy mieszane?