Ja przed porodem lezalam 4 tygodnieJa juz jestem 11 dni i wysiadam. .... a mąż nie chce mnie zabrać bo lekarz powiedział by min do jutra jeszcze wytrzymać....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przed porodem lezalam 4 tygodnieJa juz jestem 11 dni i wysiadam. .... a mąż nie chce mnie zabrać bo lekarz powiedział by min do jutra jeszcze wytrzymać....
Najgorsze w tym też to ze siedzę sama - bo do bliźniaków nie dają nikogo na pokój. No luz. .. ale co do pomocy ze strony personelu to za dużo złego powiedzieć nie mogę. Młodych dostałam w piątek rano i cały czas ktoś przychodził i pomagał przy karmieniu - z piątku na sobotę jak mnie położył ból głowy to nawet zabroniły mi w nocy wstawać. QUOTE]
O ja cie, ale super personel. Nie do pomyslenia w moim szpitalu. To bylo jak u adb- zero, zero pomocy. Masz dzieci i chocbys mierala i lezala plackiem na podzlodze to nikt ci ręki nie poda. Tak wiec, naprawde moze popatrz z tej strony, ze mozesz dojsc do siebie. A dzieci w domu napewno jeden dzien jeszcze wytrzymają. ale wiem, ze pewnie takie gadanie nic ci nie da bo te nastroje są niezalezne od glowy. Trzeba to przerwac i tyle. W domu napewno bedzie lepiej. A maz moze tez jeset przerazony i tak palnął glupio, bez zastanowienia. Trzymaj się dzielnie mamo 4 dzieci. Jak nie ty, to kto?![]()