Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chciałbym żeby to był błąd pomiaru ale w szpitalu wyszła taka sama różnica co u mojego lekarza a ludziom się że może mój lekarz się pomylił.U mnie nie ma podkradania bo to ciąża dwuowodniowa i dwukosmowkowa i bliźniaki często się rodzą z taką różnica tylko mnie martwi że na 33 tydzień prawie skończony to 1,5 kilo to mało zwłaszcza że w każdej chwili mogę urodzić.
Piękni
W moim szpitalu pewnie nie doczekam się tej fajnej akcji, ale mogę chociaż włóczkę wysłać.
dziewczyny słyszałyście o akcji "ośmiorniczki dla wcześniaków" może dziergacie same albo znacie kogoś kto zechciałby pomóc w jakiś sposób
Mali przystojniacy ;-) śliczne dzieciaczki - gratulacje Margaret a dopiero moi panowie byli tacy malutcy, tylko pili mleczko i spali... ehhh - to były czasy - człowiek praktycznie nie spał, ale jednak tęsknię za tym :-) niezapomniany jest każdy dzień z dwójką takich maluszków :-)