witajcie Trojpaczki i nie tylko
ttola - rany ja sie chyba stresuje za Ciebie... czekamy na wiesci po ale napewno bedzie wszystko w porzadku a ty bedziesz najszczesliwsza mamusia pod sloncem

tydzien po tobie moj wielki dzien...brrrr az nie chce o tym myslec a jednoczesnie nie moge sie doczekac:S
Witajcie nowe
Trojpaczki
- alez sie forum rozrasta
Dziewczyny, powiedzcie w co ubrac maluszki na wyjscie ze szpitala jak sa takie upaly? ostatnio chcicalam torbe spakowac dla szkrabkow na wyjscie jakby cos sie wydarzylo wczesniej i maz musial podolac temu, jakze trudnemu zadaniu

, i stwierdzilam, ze nie mam pojecia co mam spakowac:S poratujcie..napiszcie co do torby na wypadek upalu i chlodniejszego dnia czyli pelny zestaw bo nie chce sie wyglupic z cala szafa maluszkow w torbie albo nie miec czegos i wyjsc na wyrodna matke:S
ps mowilyscie o magnezie - mi lekarka i farmaceutka polecila ASPARGIN - skurcze minely jak reka odjal..bardzo tani lek a skuteczny a jezelli chodzi o mdlosci po luteinie to ja jestem od samego poczatku na luteinie i mdlosci nie odnotowalam, moze faktycznie to bylo jakies zatrucie